Thursday, November 21, 2013

.: "A" :.

Hampir 1 thn iffah masuk tadika, yg aku perasan, byk lg yg dia kena improve dr segi tulisan, bacaan, belum decide next year nak tukar @ stay kat tabika perpaduan, so far ok dia belajar sana, dia pun happy, tp tu la...  mcm byk main (iffah)...huhu
Dpt report card dr cikgu,
1st semester , byk c, & pelat! Last semester,  byk improvement, dr c ke b, ok la....... :)  so cuti sekolah, aku kena gigih ajar dia membaca dua suku kata dulu... br 3 hari ajar, alhamdulillah,  90% dia eja & baca dgn betul, harap2 sebelum masuk sekolah dia boleh baca dgn lancar... insyaallah. .. good luck kakak! Tgk ni tulisan yg besar2, huhu x pela janji dia nak buat... * time mls colour pun ikut suka dia je, janji siap :p
Siap mark sendiri "A" hahaha

Wednesday, November 20, 2013

.: on off :.

Assalam... hihi lama betul menyepi,  mood nk update blog mmg 0, huhu tup tup my hero dah msk 1thn 3 bln, cepat betul ms blalu.... tp arini my hero ni demam plak, on off plak tu dr smlm... cepat sembuh ye syg....





Wednesday, September 4, 2013

.: rutin harian .:

Jam sekarang 4pg,Selalunyi bila time mcm ni, time 'mengepam' (susu) sbb izzat tak mo direct, dan mesti anak teruna aku ni temankan, biasanya mcm biasa dia akan kacau aku, nak bdukung la, merengek, mcm2 la.. saja nk ajak main la tu maklumla kakak tgh tido..
Tp hari ni dia ngantok sgt kot,

With bantal bucuk

Bila aku toleh lg, dh tlelap lg..  aman harini mengepam, kalau x sampai tumpah2 susu bila izzat kacau ibu kan.. huhu

Tuesday, September 3, 2013

.:serawa durian:.

Pagi ni breakfast mkn roti cicah kuah durian.. sgt mncabar ok, bila breastfeeding ni, aku yg hantu durian ni, kadang2 tpaksa telan air liur je bila nampak durian longgok2, murah plak tu..huhu Tp merasa la juga seulas 2, ahad lepas singgah pasar mlm kat ampang lepas balik dr open house, beli rm10 je dpt 5 bj kecil2, ada isi durian tu yg tawar, syg plak nk buang, tu yg bt serawa durian..
Main msk2 je dlm periuk kecil, tada.. siap!
Office arini bau durian sbb aku bw bekal sikit.. hehe

Burp... alhamdulillah

Monday, September 2, 2013

.: menyepi :.

Assalamualaikum, lamanya menyepi,, huhu tup tup izzat dah 1 thn ++ sekejap je ms brlalu..  rs rugi je sbb x dpt nk update pasal izzat kat blog ni.. haihhh nk bt mcm mana,ms mencemburui daku... :p
K la, kalau rajin aku update lagi...

Gambar terkini.. ms naik feri @ pulau pinang, x nampak plak background kat belakang.. 

Friday, May 31, 2013

.: Mother, Baby & Kids Expo - PWTC :.


brg yg sempat aku grab kat Mother, Baby & Kids Expo - PWTC , murah2 je aku amik, total RM64 murah kan???? ;)

Thursday, March 28, 2013

.: Bercuti @ Genting :.



kecik je gambo, nk bg besar,jd besar ya amat... haihhh


mcm dah lama ta pergi bercuti.... oouuhhh... stress kat tempat kerja, hilang ok bila dah sampai sini.. our short vacation, happy!!!!, tp ada je benda tak best jadi kat sana... ;( itu cerita nanti la...


Related Posts with Thumbnails