Saturday, December 20, 2008

my first writing...

haha!!berjaya gak,aku harap dalam blog ni dapat la aku luah kan segala suka duka yang mungkin sebelum ni aku pendam seorg diri...skema je ayat..;p


sebelumni dah penah buat blog tapi ntah la rs mcm malas je nak update,harap2 kali ni bertahan la..aku sebenarnya tgh busy sekarang,tapi boring la nak kena cover balik keje 2 bln ms aku tk dtg aritu(bersalin),mcm tu baik tkyah cuti kn??pening kepala dibuatnya..harap bonus tahun ni kalo tk increase,mcm thn lepas pun dah alhamdulillah..


hutang kad kredit tu,tak tetanggung nak byr int. ohh..ya insyaallah awal thn depan nak blk kg hubby kat penang,harap2 dpt la g jenjalan kat sana...dah brp kali balik pun ak g mana2,asyik memerap je kat umah,mstila boring kan..pagi ni aku mgeluh kat hubby


me : abg,bila kita nk window shopping?(sebenarnya nk shopping,hihi)

hubby : la tkkan nak amik cuti kot,nanti nk blik kg.(suami aku buka saloon=for men only)

me : ala,blik kmpg bukan g jenjalan, duk umah je.abg mmg la, kalo boring g jumpa mmber.

syg(pggilan aku ngan hubby) kena duk umah ngan mak ngan iffah,pndai je abg kan?



so hubby aku tu senyap je... tapi btul la..kalo sekali-sekala takpela,ni tak, tiap kali mcm tu jgk..

kakak ipar aku ada gak mgadu ms aku mula2 kwin dulu,dia kata laki dia pun sama.(ish adik bradik sama je kn?) balik kali ni sbb anak mak ngah nak kawin,tak buat bsar2 pun,cuma jemput org untuk mkn je..


Bila la aku bole letak gambo anak aku yg comei tu...rindu sgt bila kat office,tp bila smpai rumah tak tlarat plak nak layan,asyik nak bdiri je.. sampai lenguh tgn..


Ok la aku nak sambung bt keje,jap lg nk blik dah.






No comments:

Related Posts with Thumbnails