Monday, February 16, 2009

5 bulan...

14 hb Feb genap anak aku 5 bulan..dah pandai apa?
1)iffah baru nak msk 4 bln dah pandai meniarap,skrg dah letak kat stroller,(ni mak aku yang suruh,mula2 tkt gak,yelah tkt kaki tk kuat kn) dah pandai jln sendiri bila naik stroller..bukan main suka lg!!
2)dah bagi mkn nestum,mula2 tu mmg dia tknk,tp sekrg kalo dah bg, nak lagi,nak lagi...
(takut jd tembam mcm ibu dia je ;p)
esok nak buat check up utk iffah, risau sbb dia skrg tgh selsema, pastu esok kena cucuk utk 5 bln nye, tkt tmbah demam...
3)Sekarang dah pandai ckp ayah... ayah...
4)pantang dapat apa2 trus msk mulut
5)suka berguling2 kat lantai @ tilam..lasak tul anak aku ni..:p (ikut ibu dia..hehe)
ibu slalu berdoa anak ibu ni sentiasa sihat..amin....

Friday, February 13, 2009

selsema la plak...

apa punya tajuk plak la aku letak.betul la aku tgh selsema, jangkit dari husband aku la ni, sampai anak aku pun kena jgk,kesian aku tgk iffah,susah nak nafas bila idung tsumbat ni...
Esok valentine day, ada g mana2?ish takdela, aku keje, tk celebrate pun..dulu masa bcinta bole la skrg dah ada anak, ari2 layan anak je...hiks...
aritu ms hari wilayah aku g bercuti kt rompin, kitorang g convoi kat sana 3 hari 2 malam. so far ok la cuma tk bestnya x byk aktiviti bole bt..lain kali la aku citer..
aku sbnarnya byk keje nak bt tapi sbb buhsan yg melampau tu yg jadi malas nak buat. GERAM bila buat keje nak kena cepat je memanjang..tensen aku!!!!
esok kalo ada masa kita sambung k...
Related Posts with Thumbnails