Thursday, March 19, 2009

akhirnya...

yeyeh!! aku blik kg esok! pning jgk pkir, takpelah, g je lah..smlm aku dah start packing baju yg nak bw, kalo dah ada anak ni kn,pnuh ngan brg baby je.. smlm jgk la aku baru siapkan bekas cincin & album,untuk apa?? haaa.. ari sabtu ni,mak mertua aku nak g merisik utk anak yg no 3 (adik ipar aku, adik ke?? tp sbaya..tak kisah la) so aku prepare la apa2 yg patut.. huwaaa... ngantok la...smlm tido lambat lg...... busy la skrg,maklumla nk bcuti kn,sblum tu kena siapkn keje dulu...

No comments:

Related Posts with Thumbnails