Monday, March 16, 2009

Aku nak semua tu!!!!!

OOhh..Tidak!!!Aku d tag ??? ;p poyonye.. hehe,(Thanks Kak Dyla,bg isya peluang nk jwb tag ni)Meh sini aku jwb, tk susah, senang je..(dgn angkuhnye..;p)

The rules are: 1) Make a list of what u want on your birthday
2) The list should be 10 numbers
3) Post the image of this award to your posting
4) Give it to 10 frens of yours
1)tepat jam 12.00 8 Oct aku nak semua org wish happy bithday kat aku (boleh gitu?? )
2)aku nak mkn yg sdp2 je, (diet2 tolak tepi dulu, 1 ari je takpe kot..haha)
3) mcm kak dyla gak,aku nak umah, umah bangloooow tau.... (smbil mmuncungkan mulut mnyebut banglow.;p)
4)laptop pakej ngan maxis broadband sekali! biar snang nak bblog kat umah @ kat mana aje..lg 1, kalo boss suruh check bank balance kan senang takya la kena dtg opis awal2 kn.. ;( (boss,belikan 1 bole tak????)
5)nak blik kampung kat seberang sana- Jakarta Indonesia (mak bpk aku org indon la,tp aku lahir kat sini,sejak lhir tk penah jejak pun :( mahal weh tambang nak ke sana)

6)nak kete..(apa brand pun tak kesah la,org nak bg kan?? psst...brani ke nak bawa??aku ni nama je ada lesen tp tk penah bawa..fobia nmpak lori/bas bsar2..eeee..)
7)h/p tk kesah apa brand,janji tbaru & canggih..(skrg aku guna motorola V3I,ni pun adik aku punya..hihi)
8)nak bilik tidur yg bsar lg dhias indah...yelah bilik tidur kn tmpt nk brehat, bole tidur ngan lena sambil diulit mimpi2 yg indah tiap2 hari...hahhaha..
9)nak g mngembara(ceh ayat...) @ mlancong.. sbb bajet ciput nak jelajah dlm m'sia pun payah..
10)kapal terbang!!!rs2 nya ini la yg pling mplampau kan??bole g mlancong serata dunia.
Laaa..10 je ke?? kak dyla,mana ckup, pnjang lg list kat kertas ni, aku tknk tag sape2, sape yg rs2 nak bt,silakan..apa slahnya free hehe..


No comments:

Related Posts with Thumbnails