Thursday, March 19, 2009

dah mula dah~


Ni amik ms aku nak tido kn dia,see.. 'bu,Iffah tk ngantok lg la,amik gambo dulu...'
Ish,mcm mana cara nk bg baby supaya senang tido?? aku tgk anak org lain senang je tido.. Iffah ni mmg jenis susah nak tido, naik geram aku,rs nak gigit je..hehe...Sbnarnya dia mmg mngantok tapi ntah knp Iffah msti nak mrengek dulu,skrg ni lagi la, suka mejerit,kadang2 tu mcm sengaja je..pandai btul!tangan aku naik lenguh tepuk2 bdn dia, biar cpat tido.. dulu dia tido ngan buai,tp aku dah tak biasakn,susah kalo g mana2,tkkan nak heret buai kehulu khilir, kalo tido kat buai,buai tu berenti,mula la, tjaga.Kadang2 senang plak dia tido, mcm semlm g check up, blum abis nurse bt check up,dah terlelap.. ngantok sgt la tu.. Ada ape2 cdangan tak?????






No comments:

Related Posts with Thumbnails