Monday, March 30, 2009

New Baby...

Aku ke??ish..bukan la.. akhir2 ni rmai mmber aku dpt new baby.. adalah dlm 4 orang.. 3 girl 1 boy rmai kn??ada la geng kn Iffah kn?? hihi.. so smlm aku beli present utk baby
diaorang.. blom smpat lg nak jenguk baby..tgk la, kalo aku blik awal, aku g mlm je la.. nak tggu aku btul2 ada ms jwpnya kena tggu ahad je la.. rs lambat sgt kalo tggu ahad.
pas beli present aku mkn pizza *ut, mmg sdap la mkn ayam(sweet & spicy wing) ngan pizza, skrg mnaip pun rs terliur je.. ;p

smlm kuar bdua je ngan husband, tk bawa Iffah , sbb tkt blik lambat .. lg pun smlm ujan, sian anak ibu...minggu dpan k..

3 comments:

isya said...

testing ;p

edrina said...

isya.. ekeke naper testing lak tu? ekeke..

Iffah dah baper bulan isya? Mulut tgh bising yer dia la ni :-)

isya said...

kak ed ~ ye la kak, suka sgt mnjerit.. tiru sape ntah..hehe

Related Posts with Thumbnails