Friday, March 6, 2009

rezeki lagi...

alhamdulillah..arini ms aku tgh bz ngan keje, aku dpt 1 bungkusan.. wah.. aku dpt 2 helai tudung la,thanks to Irene(branch manager kat segamat) . nanti aku amik gambo, lawa.. tp bkn dia yg pilih,staff dia yg belikan. aritu dia ada ckp kat segamat ada program derma darah, pastu kat situ ada jualan murah,ntah mcm mana dia kata kat sana pun ada jual tudung, murah je.. aku pun suruh dia belikan satu(bkn mintak tau!) mana tau aku tringin pkai ke kalo dah tgk tudunbg tu kn,kalo tk bkenan bg kat mak je la kn?hehe jahat aku ni.. Tp harini aku dah cuba, mmg suka sgt.. Irene kata tak ya bayor..dia ikhlas bg..hehe sukanya...lalalaa....


taksaba nak pkai ms knduri kwin sepupu nanti.!!

1 comment:

DYLA said...

mana gmbr tudung tu? nak la tgk.. heheh

Related Posts with Thumbnails