Saturday, March 14, 2009

Seronoknya!!!!

Haha..pagi td ms nak bsiap2 g keje, aku nmpak husband cek berat bdn dia of coz guna weighing scale(tak scanggih kak dyla punya ;p,ni pun percuma dr OSIM),pastu aku pun tringin la cek jgk,tknk mgalah wehh..wah...sonoknya aku!!!nak tau tak brp brat bdn aku skrg???? 51kg!! ada prubahan ni, last 2 week brat aku 53kg,dah trun 2 kg! tpuk tgn sikit!!haha..bengang je husband.. yg sbnarnya skrg aku dah kurgkan mkn mlm, mkn nasi pun dah dkurangkan,susahla nak maintain 45-47kg,mcm ms anak dara dulu..sob..sob..takpela janji sihat kan???

Esok nak g kuala selangor,follow abg sepupu nak tunang, mggu lpas adik dia yg nkah, dua bradik ni bt majlis sama2 bln 6 thn ni,untung makcik aku ni,dpt menantu skali 2, hm..nak smbung bt keje la..


psst..tgh sakit kpala ni,tk ckup tido..(x ckup tido k,tlbih tido..hehe)

2 comments:

PuteriSatu said...

salam dari akak n family..thanks sudi visit blog akak...

DYLA said...

jeles ok dgr berat bdn tu!!!

akak tak bleh dah 50kg, kalau jadik kenyataan kang org ingat anak dara plak. ehhehheh... (sedapkan ati je ni)

Related Posts with Thumbnails