Tuesday, March 31, 2009

Tomei tak??

Gambar ni husband yg amik, guna hp dia je.. Iffah ni jenis pantang tgk kamera @ hp , sure exited, mcm tau2 je org nak amik gambo dia..apelah husband aku ni, kalo ye pun, sikat kn la Iffah dulu, ni tak, rambut Iffah ni dah la ikal, kalo tk sikat, mcm dlm gambo kat bwah ni la.
'Iffah blom sdia lagi la..."apelah ayah ni, Iffah blom sikat rambut lg,br bgn tido.."

'Ayah, tomei tak amik gambar mcm ni??'
Kalo br bgn tido mood Iffah mmg baik..hihi suka sgt snyum..tp kalo tk ckup tido @ time Iffah mgantok, jgn la hrp Iffah ni nak snyum @ gelak bila kita agah, nangis lg adala... ;p

2 comments:

DYLA said...

hi iffah,
leh kite mintak rambut awak sket?

-inas

isya said...

Kak Dyla~

hi inas,
boleh boleh boleh ,(tiru gaya upin ipin ;p) ni pun dah kurang tau,sbb kita suka tarik rambut kita ms nak tido @ isap susu..huhu

-iffah

Related Posts with Thumbnails