Thursday, March 12, 2009

wayang

semlm,dlm pkl 4 ptg kot aku call hubby,sj gatal nak tepon hihi, then aku ckp kat dia nak tgk wayang citer upin & ipin tu,mcm best je,ntah knp smlm hubby aku nak plak join tgk citer tu. So smlm aku g tgk wayang kat galaxy ampang,fuhh! nasib baik la sempat,sbb kitaorg g tgk pkl 8.45p.m, hubby amik aku kat opis around 8.40p.m..vvoomm!!!!hubby aku bw kete laju je, yg best nya hg ticket murah je RM5 1 kepala,aku lupa plak yg smlm ari rabu.enjoy sgt la citer tu walaupun citer bdk2 haha...yg penting aku leh release tensen kan..al maklumla kn,akhir2 aku rs pressure sgt kat opis ni..(lain kali aku citer)..mmber opis aku bbulu je bila aku sms dia time nak msk panggung,

sms aku : aza,skrg kak isya kat galaxy ampang,tgk citer upin & ipin, murah tau
RM5 ,jgn jeles,haha!!

sms aza : akak g ngan sape?husband eek? x aci la mcm ni..;(

actully dia yg beria2 nak tgk ms citer ni mula2 kuar..ampai skrg blom tgk lg

thanks hubby sbb tman kn istrimu walaupun aku tahu sbnarnya dia busy dgn business dia..huhu..


psst..sbnarnya mmg dah lama aku nk tgk citer ni,tp ms tk mgizinkan..kesian kn??;p so sape2 yg blom tgk g la tgk...

No comments:

Related Posts with Thumbnails