Wednesday, April 29, 2009

~ bila akhir bulan ~

bila akhir bulan mula la aku tensen, ape lg kalo bkn pasal keje.. pning la..smua aku yg nak kena pikir.. skrg aku dah pandai, bila boss 'push' problem kat aku, aku 'push' balik kat dia..hihi , biar dia tau mcm mana susah aku nak solve problem tu.. dulu budak hingusan lg, ikut je mcm lembu kena cucuk tali kat hidung tu ;p, ye.. btul dia bos tp kalo dah selalu problem tu sama je pastu aku je yg nak cr akal, bole botak kpala aku.. uwwaahhh.. bdk2 ni punya gaji pun aku lum sempat buat!! skrg dah brp ari bln lorr?

ya Allah..permudahkan lah ape saje masalah yg aku hadapi, termasuk la keje yg aku bt skrg..


pstt.. tiap2 akhir bln aku pening dgn masalah kat opis! kalo awal bln senyum sampai ke telinga..(sbb dah dpt gaji) sori ye, entry minggu ni byk 'mgisahkan' pasal keje.. esok promise bt entry bkn pasal keje k..(pesan pada diri sendiri ;p)



psst..br dpt call dr bos, esok kena masuk awal, jam 8 pagi..uwwwaahh..tak adil!

Tuesday, April 28, 2009

~ Salah ke??? ~

ptg td, lpas habis meeting ngan bos aku saje nak borak2 ngan mmber opis.. aku perasan ada sorang staff ni tkde kat dlm opis, (saje aku nak mnyakat bdk ni..)

aku : Aza kat mana?

SC : dah balik.

aku tgk jam br pkl 6.05 ptg, uish, biar btul bdk ni, blom pkl 6.30 lg dah blik, mmber lg sorg bg tau aku kakak Aza dtg ambil.. pastu aku call

aku : kat mana?

aza : kat umah, td kakak amik, balik sekali ngan dia..

aku : ah keong tau tak?? (ah keong head aza)

aza : tak..

aku : ha? aza nak tanya sikit, aza ni manager ke?

aza : bkn..

aku : abistu, anak bos?

aza : tak.. (dah mcm nak nangis.. ;p)

aku : blik awal ni ada sape tau k? tau tk td bos cari ? knp tak inform? bla bla bla bla (aku bebel kat phone..

aza : akak tipu bos mana ada cari..

aku : tak caye sudah la, dah la, akak nak jumpa bos kata ko dah balik.


bjaya aku kena kan aza padahal bos tak cari pun...hahhaha mmber kat opis kata aku jahat sbb kena kan dia, ada sbb knp aku nak bt mcm tu.. sejak kat opis aku tkde manager..aku tgk sumer bt keje mcm sambil lewa, disiplin lagi la.. sesuka ati je.. mcm bdk ni la, geram kdg2, tp tu la nak tegur kang kata kita gila kuasa plak kn.. tak adil utk staff yg lain kan..? tak salah aku bt mcm tu kan..?


psstt ~ aza ni sibuk call & sms mmber2 kat opis ni, tanya btul ke bos cari dia, diorg ape lg layan je mcm yg aku bt,kata aku jahat konon,korang pun 2x 5..hahahaa

Saturday, April 25, 2009

~ Rebate Rebate ~

Yehaaaaaaaaaaa.. aku borong semuanya!!!! nampak tak ape kat bwh ni??? walaupun aku blom dpt gaji, tp aku nak juga beli.. ape yg best?? dpt rebate la.. RM 5 stiap pack, sape nak bg kn?
dulu ms iffah newborn aku cuba pkai drypers, tp rs mcm susah sgt nak buka (tang plekat), tu yg nyampah nak beli lg ( sudah expired ka??? hehe) , guna huggies, mcm ada yg tk kena je bila iffah pakai..ooo patut la..aku rs sesuai d pkai kalo peha baby yg tembam2 guna kot sbb luas kn.. cuba plak petpet..ok plak.. nampak cute je montot dia..hehe , nak guna mamipoko...harus aku pikir 1000 kali..botak la kpala den.. ape la yg aku mngarut ni.. ada sape2 dpt rebate cam ni tk?



beli sekali 3 (nak jimat nye pasal..hiks)


tgk ni, kalo tak caye..
Hg sbnar RM33.90 after rebate RM5 = RM28.90 , yg ada sampul ni je bole rebate tau.. rs nya yg saiz M(bersampul) dah tkde kot..tu yg aku sapu habis..
psttt..sori gambar tk mmuaskn sbb guna hp buruks aku..hehhe

Friday, April 24, 2009

~ arini g 'jalan jalan '.... ~

yahooooooooooooo... puas ati aku, arini aku 'bz' bkn pasal keje tau, aku bz tgk blog mmber yg lain, mentang2 la boss tkde, opis ni mcm aku yg punya..hahhaahah ntah sejak bila la kat kpala aku ni 'btanduk'???conpius aku.. selama ni aku rajin, gaji tk naik2 gak, (payah tul kat tmpat aku ni nak naik gaji, tp yg best tang bonus la...hihih) ape kata sekali skala kita bt jhat sikit.. dulu ms keje aku 9.30 pg-8.30 mlm (panjang kn??sbnarnya opis hr = 8 hr je, aku je terlebih rajin) tp skrang aku pendekkan 10 pg-9.30 ( pendek ke? sbb aku curi2 online ms keje, so cover la blik kn?? rs mcm tk berkat gaji kn kalo meng'ular' je..

ok la.. ms utk keje!!!

Wednesday, April 22, 2009

~ Tag tentang Blog ~

tag tentang blog
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
::Coretan Suka Duka Kehidupan
::saje je,andai kan blog ni 1 buku..mcm dairi.. ;p

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http//ibuiffah.blogspot.com/
::sbb aku ibu kpd iffah (anak aku la kan) patut ke aku tukar kalo dah ada anak 2,3,4 @ lebih???;p tak kot..mls nak tukar2, tak pun create blog baru..hehe sbanrnya aku pilih coretansukadukakehidupan.blogspot.com/ tp mcm panjang sgt la.. takmo la..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

::cerita kehidupan seharian aku 1 family,ape2 je yg aku fikirkan bgs utk dkongsikan..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
:: tak penah,sayang tau!dulu pun aku pernah ada blog, tp skrg terbengkalai mcm tu je..sesekali je aku view..hahaha..harap blog ni tk jd cenggitu la..
5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
::bg aku blog wadah mcm blog aku & mmber2 blog yg lain..citer pasal kehidupan dia,mungkin kehidupan lpas kahwin la (btul ke wadah???sori kalo silap) aku dah khatam baca blog wadah ni..mmg best!!harap wadah boleh update selalu..sbb isya selalu nak tau citer kat blog wadah..( ;p ) oooh ya..suka & pandai msk,tk caye?tgk blog wadah (wadah,lain kali letak resepi sekali tau...:p)

rsnya mmber blog yg lain dah kena tag ni kn? pada sape yg blom, bt la ye..jgn segan k.. ;p
psst..wadah, isya ada utang lg kan ? kan ?? hehehe

Tuesday, April 21, 2009

Geramnya!!!!!!

Tensen sungguh aku arini..huh! tkde mood nk bt keje...boss bole tk u settle problem yg ada ni scepat mugkin???? pning tau kepala saya.. arrrgggggggggggggggggg!!! nsib baik la ada blog..bole luahkan perasaan..

psstt..alasan utk update blog..

Monday, April 20, 2009

~ 2 hari nan indah... ~

ni keje ayah Iffah, aku amik dr hp hubby..;p Iffah nampak nakal dlm gambar ni kn???
Hari sabtu aritu aku cuti, yeyeh!!aku rs best sgt sbb dpt la aku luangkan ms aku ngan iffah, mmg letih jaga budak btuah ni, kalo aku suri rumah tangga sepenuh masa msti kurus dikerjakan iffah..langsung tk boleh duk diam. Sejak dia tau bdiri, cpat je tangan mncapai langsir, kerusi supaya dia bole bdiri..kalo pndai pgang takpe, ni tak, nak tunjuk bgs la, pegang sbelah tgn je! ;p suka iffah bila aku ada kat umah, pantang nampak klibat aku je, trus mrangkak, cpat2 pgang kaki aku (maknanya nak dukung la tu..)
Aku suka mnyakat iffah, sekarang ni tk boleh orang marah atau ckp tinggi sikit, mula la, mncebik je mulut pastu mata berair (minta simpati) pastu baru nangis..la cayang..ibu main2 je la.. bila time nangis pastu aku pluk, trus diam, siap senyum2 lagi.. indah kan???? ;p


Psst..hubby dah balik dr camping, rugi la tk dpt join aku & iffah ms kat umah aritu.. sob sob… sian iffah, jarang dpt manja2 ngan ayah..nanti ibu suruh ayah bw kita g bercuti eekk..mmuahhh..(alasan utk bcuti lg…hahaa)

Friday, April 17, 2009

Rezeki Iffah...

Semalam aku bt ni la, utk aku ngan Iffah sekali.. alhamdulillah..selesai dah problem aku pasal ni, sbnarnya dah lama aku terpkir mana 1 bank yg aku rs baik utk simpan duit iffah..sblum ni aku campur kn dlm akaun aku, tp aku tkt tlupa @ terguna, tu yg nak asingkan.. akhirnya aku pilih TH..ye.. itu pun setelah aku baca kak DYLA punya entri pasal ni , duit ni smua duit raya iffah ngan 'muyee' eek?? (ni copy dr blog kak dyla..hehe),

yg best nya ms aku buka akaun ni, aku jumpa makcik aku plak, huh..keciknya dunia ni..(selama ni aku tau dia keje kat TH, tp tak perasan plak kat area ampang) borak2 la kejap, pastu aku minta izin, nak blik opis(ponteng time opis hour,boss takde ma..)


psst.. peramah akak (staff) kat TH cawangan ampang ni, bgs layanan diorg.. ni yg rs btuah simpan duit kat TH ni.. ;p

Wednesday, April 15, 2009

~ uii dah 7 bulan ~

semalam genap iffah 7 bulan.. dah besar dah anak ibu ni..tkde celebrate pun.. tggu la 1 thn kan syg kan.. aku suka sgt tgk video ni..

video

AKU RS MCM BARU JE ~~~

smlm lahirkn buah ati ibu ni.. (ye ke..??perasaan aku je la)

iffah ni nak belajar mniarap (mcm video kat atas ni,ms ni umr baru 36 hari, blom abis pantang lg tau)

iffah blajar mrangkak,(skrg dah laju dah...)

nak duduk..(dulu tkt je jatuh kbelakang..skrg ni tkya risau).

nak belajar bdiri.. (ni mmg baru blajar..pantang nampak org duduk,mula la,nak mmanjat kat peha,kalo org baring, panjat atas bdn..adoii..sakit tau)

skrg iffah dah mula blajar nak bjalan..rs cepat la..bagi aku cepatla(tk tau la plak anak org lain kn,mgkin lg awal dr iffah) sbb mak aku kata dulu aku pndai jalan pun sethn lebih.. mungkin iffah ikut jejak ayah dia, MIL aku kata dulu ayah dia umur 10 bln dah pndai jln..mak aku katakan,"kalo la iffah dah pandai jalan skrng, cuba letak kat dlm lif (sbb rumah flat kn), pastu tkya pkaikan baju kn, msti org ingat t*yol, hahahaaa" aku ckp, "apela mak ni,ckp mcm tu plak"yelah.. iffah walaupun bdn berisi, tp dia tk tinggi(mcm aku kot).. mstila org pelik kn, bdk ni kecik lg dah pandai bjalan.. tk dpt aku byang kan kalo iffah dah pndai bjlan dlm ms tdekat ni.. uuuhhhhhh.. rs cepat kan ms blalu bila tgk anak mmbesar...

Tuesday, April 14, 2009

Mengidam...

wah..tajuk..arini aku pksa gak husband aku teman mkn kat luar.. ntah la tekak aku rs nak sgt mkanan seafood..hehe.. dr minggu lpas tau. bkn sebab mgandung je bole mgidam kn???? saje je, dah lama nak pegi, husband ajak g 1 family, tp lama la nk tggu.. ntah next week @ next month. dia kata ada tempat special..;p special tk special aku nk skrg jgk.. jahat kn aku??? so mlm ni aku sanggup tggu husband aku pkl 11-12 mlm (biasanya tutup kdai lbih kurg time ni la), mlm ni sementara tggu husband kena la mnumpang kat hostel,tmpat keje aku.. tumpang ye kengkawan..

syokkkkkkk..mkn yg lazat...jom!!!!!!

Monday, April 13, 2009

~ Tengok apa tu ..? ~

hari sabtu aritu kn aku lmbat g keje, ni hah.. mlyan buah hati aku yg tgh mmbesar bagai juara.. hihihi mcm dlm iklan...Mula2 aku pelik, apa yg iffah bt tu, cpat je dia mrangkak g kat kpla katil pastu bdiri,



iffah, iffah.. aku panggil iffah, tgk apa reaksi dia 'Iffah bt apa tu?'



'ta ta ta ta' guna bahasa iffah, agaknya iffah ckp 'tgk bu, cantek..' hehe..




ooo..rupanya dia mmg suka bdiri kat tingkap ni sbb nk tgk pmandangan..


see...



psstt..letih wooo..skrg ni iffah dah pndai bdiri, pntang letak kat lantai, mula la nk cr port nk bdiri. pastu suka2 je lpas tangan.. kang tsembam kat lantai tu la sayang ooi.. benjol kang..ish..lasak..

Saturday, April 11, 2009

~ udang dsebalik mee eehh batu la.. ~

pagi td, yg sorang lambat g keje (aku la) , yg sorang lg lambat buka kedai (my husband)..hehe

husband : bu,boleh tk kalo ayah nk g camping next week?

wife : ada apa?? (soalan biasa akan aku tanya)

husband : saje je,nk msk utan..

wife : tk ya la..

husband : ok la eehh..

(tido kat sana lak tu,bab2 bjauhan ngan husband ni aku tk gmar la.. hehe )
bla bla bla (aku bg banyak alasan..)

wife : ayah buka kdai tk?hm... mcm mls nk g ke la.. (boleh gitu??)

husband : ok gak, kita g mkn nk? kat ...?? (aku lupa lak kt mana) kat sana ada pantai, lepas mkn kita g pantai nk?

wife : hm...(wah, mcm mnarik kn)

husband : tp next week bole la, ayah g camping..(nada mmujuk)
wife : ooo..patut la.. tknk la cenggitu..(bt muka hehhe)



tk tau knp aku rs risau kalo husband aku nk g msk hutan, mandi kat air terjun k, kn dia dah bsar (hihihi) tau la jaga diri kn, bkn nak kongkong @ nk sekat, slama ni kalo husband kuar ngan mmber aku tk penah kata 'no', cuma bab2 nk msk hutan ni risau sikit..patut ke aku bg green light je???

Friday, April 10, 2009

~ Penyakit 'M' & Award ~

gambar ni tkde kena mgena ngan entry ok..hihihi
apa tu pnyakit M?? (M= malas), arini pnyakit M aku dtg la, hihiiks , ntah knp la tkde mood nk bt kerja arini, pagi td msk opis pun lmbat, pastu tk smpai 2 jam kat opis dah kuar blik, staff kat opis aku nikah lpas zohor, singgah jap kat umah dia, bg adiah pastu blik opis, smpat gak la lunch kat umah pngantin..hihi , keje dah la mggunung kat atas meja...mcm mana hilangkn bila pnyakit 'M' ni dtg eekk?



murah ati tul wadah ni, len kali bg la lg eeekk..mmuuahh


oopsss...yeyeyeye... award ni wadah yg bagi.. thanks yak!! mrasa gak dpt award kn, biasanya aku tgk award ni kt blog org lain, kali ni kat blog aku sendiri..aku hrp lps dpt award ni lg bsmangat la nk update ye tk??

psst..aku rs tk sdp bdn la..tu yg tkde mood nak bt keje..;(

Thursday, April 9, 2009

~ Iffah ngan tudung prtamanya.. ~

aritu, mak aku ada belikan tudung utk iffah, hihi bulat je muka iffah bila pkaikn tudung... sbnarnya dr kecik mmg iffah tk penah aku pkaikan topi @ nk tutup kpala, sbb bila pkai aku tgk kejap je kpala dah bpeluh, pastu mrengek tk selesa la tu, ni gambor ustazah nur iffah suraya.. hihi..


bt muka blur, bila dpkaikan tudung..ayu tak???
suka plak dia... "comel tk bu?"
dah mula rimas la tu.. ;p
dah bsar kena pkai tudung tau sayang...
psst..mlm ni ada pasar mlm kt bandar baru ampang, jom borong!! hiks hiks
















Tuesday, April 7, 2009

~ kreatif ke aku??? ;p ~

simple je kn??
Saje je nk tepek gambo ni, sbnarnya ni keje yg mak mertua aku sruh bt.. hihihi.. aritu kn aku blik kmpg? so sbnarnya pasal ni la, adik ipar aku nk btunang (sbnarnya mrisik, tp MIL aku kata nk bg skali cincin tunang, so anggap 'btunang' la kn sbb lpas ni trus nikah & sanding..)
aku tolong btkan bendalah ni, ;p ok tk kengkawan?? bole bt bisnes tk??? hihi , tah sape la yg nak beli agaknya.. tkde tema pun , ni pun sukati aku je nk pilih warna apa, aku pilih warna gold ( sbb nampak mewah) bunga ni la yg leceh sikit ( bg aku la, tk tau la org lain kn?)

pstt.. dulu ms aku kwin, hantaran sumer aku bt sendiri , ms tunang pun sama.. nk jimat la katakan..

Monday, April 6, 2009

~ baju itu ~

Suatu ketika dulu.... baju ni la yg sering anak kecil lg comel tu pkai =p .. kini setelah 25 thn baju ini muncul semula.. siapa kah anak kecil tu eekk??? hahaha aku la tu.. mak aku kuar kn dari almari dia, ok lg k baju2 tu?? tk sangka plak mak aku simpan lg, nk tgelak aku dbuatnya.. sngaja mak aku simpan, sayang nk dbuang katanya..







ada 5 baju semuanya, yg belah kanan atas ni, mak aku yg jahit sndiri, dulu mak aku suka jhit baju aku bila ada ms, yelah, mak aku kata dulu byk kain lebih (lupa plak nk tanya dari mana dpt kain), so dia suka2 bt baju utk aku , ni la hasilnya, tk sangka lak mnjadi..






1 lg baju yg tk smpat snap bsama 'kengkawan dia', mak aku trus pkai kn.. hihi
Kini, bdk tomei ni plak yg pkai baju ibu dia, "bj ni, Iffah dah bole pkai la" tu la yg mak aku kata ms aku amik pic ni.


psst.. tnganga Iffah ms aku amik gambo."baju pesen apa ni bu?" agaknya itu la yg iffah pikir kot.

gambor profil aku - tag by nmmy84

1.Letakkan gambar profile anda



2.Terangkan apa maksud gambar itu?
maksud gambar ni ~ orang ni la yg empunya blog.. ye la, saje nak tayang muka aku , dulu tk brani nk tayang2 muka ni, pastu tgk blog org lain sumer ltak gambor.. then aku pilih gambo ni, walaupun tk brp cun...ihihks


3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?
saje je kot , sbb aku perasan kurus tgk gambo ni, jgn muntah plak eeek.. hehhe mcm yg kak dyla kata kn, gambo kalo amik dr tepi nmpak kurus kn, tk brani la nk amik gambo mcm wadah , kang nmpak Isya tembam je.. hihi lg 1 kn gambor ni amik ms holiday kat rompin, sj nak bt knang2an la konon kalo nampak bj tu.. ;p


Sori la wadah, lmbat sikit nak bt tag ni, maklumla kat opis je bole on9 , kena la tggu isnin.. oopss..ni pun bt keje smbil bt tag ni hihihi...

Friday, April 3, 2009

Style Iffah bila tido..;p





Tgk la anak dara aku tido mcm mana, ish Iffah, awk tu pompuan la, suka2 je tido mcm tu eek,
adoii... adakah stail Iffah tido ikut aku??? shhhh...diam!!! skrg dah bole bg Iffah tido dlm katil dia, dulu kitaorg tido sama2, sempit mmg sempit tp dsebabkn aku mls nak bgn bila Iffah merengek, tkpela, tidola kami brtiga 1 katil.. hihi..

Katil ni aku beli kat g*ant, lupa plak hg brp sbb aku beli ms Iffah dlm perut lg, 7-8 bulan kot, ni pun beli tgesa2, sbb mls nak kuar byk kali, dah alang2 kuar beli brg, beli la sekali..ye tak?? Ada 2 katil, 1 yg kecik mcm kat dlm gambo ni la, 1 lg bsar sikit, mgkin kalo Iffah dah pndai jln @ 1-2 thn dah bole tido kat dlm katil yg bsar sikit, katil yg kecik ni lbih kurang mcm buaian la kalo dgabungkan,siap ada klmbu lg.. tu tg aku minat tu..hihkks

yg bestnya katil kecik ni bole asingkn dgn yg katil bsar, jd senang kalo nak blik kg, sbb kat sana byk nyamuk.

tp yg tk best kain katil ni, aku tgk mcm dah pudar, mcm dah lama.. :( padahal tk smpai 1 thn lg..huhuhu

sila abaikan apa yg ada dlm katil Iffah tu ye, mmg kena letak byk bantal, coz Iffah ni lasak, tkt terhantuk, kain btik tu mak aku yg letak, mak aku kata biar tk pnas.. ye ke??? ape2 la..

Thursday, April 2, 2009

Kipas oh kipas....

Semalam mak aku tepon,

mak : sya, ko telepon bpk ko , kipas kat dlm bilik tbkar kot td, skrg 1 umah tkde letrik, mungkin kena tendang kat suis utama kot
aku : ha??!! abis tu? (aku tgh blurrr)
mak : ye la, Iffah ni mcm mana nak tido kalo tkde kipas,(lor..lupa plak, anak aku tk bole tido kalo tkde kipas,kecuali ngantok sgt br dia tido)
aku : ok la nanti saya suruh bpk call,
(mak aku guna hp baru, nombor tel separuh kat sim card, separuh kat hp, tu pasal mak aku tk trus tepon bpk aku)aku pun call la bpk aku, cerita la psal kat kipas kat umah tu..

aku dah tpkir, mlm ni msti Iffah tido ngan aku, yeye!!
tp mlm smlm mmg pnasla, aku tgk Iffah tk lena tido, bpeluh2 (Iffah ni mmg cpat bpeluh) ,
Iffah,kita suruh ayah pasang aircond nak?? ;p
smlm duty aku kmbali seperti ibu2 lain yg mmpunyai anak kecil..

11 mlm ~ dodoikan Iffah,anak aku ni payah tul nak tido, pantang letak kat katil msti nak mniarap @ nak bdiri je..
12 mlm ~ bg susu..
2.30 pg ~ bg susu lg (time ni aku tkjut sbb Iffah tido muka tsembam kat bantal! fuh!, nsib baik husband perasan, bahaya tul)
6.00 pg ~ bg susu lg ;p ms ni la dia dah tak mo tido, trus la, mmanjat kat bdn aku pastu ayah dia, nak sruh kitaorg dukung la tu.. huhu.. lpas solat subuh, br la aku bw kuar kat ruang tamu..
7.30 pg ~ ibu dah tk larat la Iffah, ngantok sey.. tido jap ngan Iffah (snang plak nk bg tido), around 8 pg Iffah dah tjaga, aku tgh mamai ms tu, aku tgk dia tgh main sorang2,ksian anak ibu ni..dah tau tkde orang layan, trus naik atas bdn aku, bijak tul.. pastu aku buka mata, bole plak Iffah gelak2, sabo je la.. kalo Iffah pandai ckp msti kata gini 'yeye, ibu dah bgn lpas Iffah golek2 kat atas bdn ibu'

main2 jap ngan Iffah,pastu trus bsiap nak g keje..
mlm ni Iffah nak tido ngan ibu lg tak??? ;p


psst..bkn tknak tido sama2 ngan Iffah, tp keje aku byk kat opis, selalu blik lmbat, letih ooo... nak bt mcm mana, cari rezeki kn.. ;(

Wednesday, April 1, 2009

BZ BZ BZ!!!


Aku bz giler, huh bila nak siap keje aku ni.. see blik opis aku, mcm kapal pecah.. bsepah sgguh, kalo kmas jd blik,
to my dear colleague ~ korang jgn la 'buang sampah' tu smua aku, (mcm la diorg baca aku punya blog!)
di sbb kan bilik opis aku ni 'pnc', bkn smbarangan org bole msk, tgk atas meja tu, byk bnda pnting (kalo boss aku nmpak aku letak chq book mcm tu, abis aku kena leter..hihi) pning pning... help me!!!
psstt..dlm kbizian mlanda,smpat lg update blog,hihi..ok smbung keje!
Related Posts with Thumbnails