Friday, April 24, 2009

~ arini g 'jalan jalan '.... ~

yahooooooooooooo... puas ati aku, arini aku 'bz' bkn pasal keje tau, aku bz tgk blog mmber yg lain, mentang2 la boss tkde, opis ni mcm aku yg punya..hahhaahah ntah sejak bila la kat kpala aku ni 'btanduk'???conpius aku.. selama ni aku rajin, gaji tk naik2 gak, (payah tul kat tmpat aku ni nak naik gaji, tp yg best tang bonus la...hihih) ape kata sekali skala kita bt jhat sikit.. dulu ms keje aku 9.30 pg-8.30 mlm (panjang kn??sbnarnya opis hr = 8 hr je, aku je terlebih rajin) tp skrang aku pendekkan 10 pg-9.30 ( pendek ke? sbb aku curi2 online ms keje, so cover la blik kn?? rs mcm tk berkat gaji kn kalo meng'ular' je..

ok la.. ms utk keje!!!

5 comments:

[-suziey-] said...

err..rs cam sama je pendek dan pnjang tu..eklekek:D

ala xpela bkn curi mase or curi tulang..rehatkan mata dan minda seketika dgn menerjah blog..ekekek:D bijak x:p

NoRT said...

x pe! x pe!... asalkan rs hepi nak keje...

isya said...

suziey ~ panjang sbb dulu time keje, keje je..tkde mlencong pu.. pendek sbb 8 hr,mmg keje pastu baru surf internet la.. hahhaaha

isya said...

NoRT ~ tu la..janji hepi kn??

isya said...

NoRT ~ tu la..janji hepi kn??

Related Posts with Thumbnails