Wednesday, April 29, 2009

~ bila akhir bulan ~

bila akhir bulan mula la aku tensen, ape lg kalo bkn pasal keje.. pning la..smua aku yg nak kena pikir.. skrg aku dah pandai, bila boss 'push' problem kat aku, aku 'push' balik kat dia..hihi , biar dia tau mcm mana susah aku nak solve problem tu.. dulu budak hingusan lg, ikut je mcm lembu kena cucuk tali kat hidung tu ;p, ye.. btul dia bos tp kalo dah selalu problem tu sama je pastu aku je yg nak cr akal, bole botak kpala aku.. uwwaahhh.. bdk2 ni punya gaji pun aku lum sempat buat!! skrg dah brp ari bln lorr?

ya Allah..permudahkan lah ape saje masalah yg aku hadapi, termasuk la keje yg aku bt skrg..


pstt.. tiap2 akhir bln aku pening dgn masalah kat opis! kalo awal bln senyum sampai ke telinga..(sbb dah dpt gaji) sori ye, entry minggu ni byk 'mgisahkan' pasal keje.. esok promise bt entry bkn pasal keje k..(pesan pada diri sendiri ;p)



psst..br dpt call dr bos, esok kena masuk awal, jam 8 pagi..uwwwaahh..tak adil!

6 comments:

mrs e said...

isya..

samalah ngan naja dulu..
mula² masuk keje, sume yg boss suruh wat jek mcm kena cucuk hidung

dah lama keje situ, sorry lah nk wat mcm dulu lagi..
dah lah kita yg penat² wat, lepas tu dia pulak yg dapat 'nama'..huh

menjengkelkan betul..

nmmy84 said...

haha.bagusla tu isya.pekerja cmerlang :D

[-suziey-] said...

sabo ye isha..besela tu..lumrah bekerja...
p/s: dh nka gaji dh ni..sengih tu jgn lebo2 sgt..ekekke;D

isya said...

mrs e ~ btul tu naja, makan ati je kan..


nmmy84 ~ pekerja cemerlang ? wadah,kalo kat mmber2 kat opis baca ni, msti muntah..hahha


suziey ~ harus senyum lebar2 , jom shopping!

@_da said...

laaa sok kena keje ke... isya mintak TRIPLE payment kat bos tuk esok tau.. sok hari pekerja bgtau kat dia.. heheh

isya said...

ida ~ niat mmg nak dtg.. tp sakit la plak ms tu.. tpaksala cuti gak..

Related Posts with Thumbnails