Wednesday, April 1, 2009

BZ BZ BZ!!!


Aku bz giler, huh bila nak siap keje aku ni.. see blik opis aku, mcm kapal pecah.. bsepah sgguh, kalo kmas jd blik,
to my dear colleague ~ korang jgn la 'buang sampah' tu smua aku, (mcm la diorg baca aku punya blog!)
di sbb kan bilik opis aku ni 'pnc', bkn smbarangan org bole msk, tgk atas meja tu, byk bnda pnting (kalo boss aku nmpak aku letak chq book mcm tu, abis aku kena leter..hihi) pning pning... help me!!!
psstt..dlm kbizian mlanda,smpat lg update blog,hihi..ok smbung keje!

No comments:

Related Posts with Thumbnails