Tuesday, April 7, 2009

~ kreatif ke aku??? ;p ~

simple je kn??
Saje je nk tepek gambo ni, sbnarnya ni keje yg mak mertua aku sruh bt.. hihihi.. aritu kn aku blik kmpg? so sbnarnya pasal ni la, adik ipar aku nk btunang (sbnarnya mrisik, tp MIL aku kata nk bg skali cincin tunang, so anggap 'btunang' la kn sbb lpas ni trus nikah & sanding..)
aku tolong btkan bendalah ni, ;p ok tk kengkawan?? bole bt bisnes tk??? hihi , tah sape la yg nak beli agaknya.. tkde tema pun , ni pun sukati aku je nk pilih warna apa, aku pilih warna gold ( sbb nampak mewah) bunga ni la yg leceh sikit ( bg aku la, tk tau la org lain kn?)

pstt.. dulu ms aku kwin, hantaran sumer aku bt sendiri , ms tunang pun sama.. nk jimat la katakan..

2 comments:

nmmy84 said...

isya, sy minat buat hantaran.dulu kawan kawen pun sy p buatkan.time sendiri memang takde sape buatla.mmg buat sendiri.puas hati.time tu baru kt tau kt ada bakat.ngeee :P

isya said...

oic, wadah pun minat gak eekk.. ada geng, lain kali bole tukar2 idea ye tak?? hihi

Related Posts with Thumbnails