Tuesday, April 14, 2009

Mengidam...

wah..tajuk..arini aku pksa gak husband aku teman mkn kat luar.. ntah la tekak aku rs nak sgt mkanan seafood..hehe.. dr minggu lpas tau. bkn sebab mgandung je bole mgidam kn???? saje je, dah lama nak pegi, husband ajak g 1 family, tp lama la nk tggu.. ntah next week @ next month. dia kata ada tempat special..;p special tk special aku nk skrg jgk.. jahat kn aku??? so mlm ni aku sanggup tggu husband aku pkl 11-12 mlm (biasanya tutup kdai lbih kurg time ni la), mlm ni sementara tggu husband kena la mnumpang kat hostel,tmpat keje aku.. tumpang ye kengkawan..

syokkkkkkk..mkn yg lazat...jom!!!!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails