Friday, April 10, 2009

~ Penyakit 'M' & Award ~

gambar ni tkde kena mgena ngan entry ok..hihihi
apa tu pnyakit M?? (M= malas), arini pnyakit M aku dtg la, hihiiks , ntah knp la tkde mood nk bt kerja arini, pagi td msk opis pun lmbat, pastu tk smpai 2 jam kat opis dah kuar blik, staff kat opis aku nikah lpas zohor, singgah jap kat umah dia, bg adiah pastu blik opis, smpat gak la lunch kat umah pngantin..hihi , keje dah la mggunung kat atas meja...mcm mana hilangkn bila pnyakit 'M' ni dtg eekk?



murah ati tul wadah ni, len kali bg la lg eeekk..mmuuahh


oopsss...yeyeyeye... award ni wadah yg bagi.. thanks yak!! mrasa gak dpt award kn, biasanya aku tgk award ni kt blog org lain, kali ni kat blog aku sendiri..aku hrp lps dpt award ni lg bsmangat la nk update ye tk??

psst..aku rs tk sdp bdn la..tu yg tkde mood nak bt keje..;(

No comments:

Related Posts with Thumbnails