Saturday, April 25, 2009

~ Rebate Rebate ~

Yehaaaaaaaaaaa.. aku borong semuanya!!!! nampak tak ape kat bwh ni??? walaupun aku blom dpt gaji, tp aku nak juga beli.. ape yg best?? dpt rebate la.. RM 5 stiap pack, sape nak bg kn?
dulu ms iffah newborn aku cuba pkai drypers, tp rs mcm susah sgt nak buka (tang plekat), tu yg nyampah nak beli lg ( sudah expired ka??? hehe) , guna huggies, mcm ada yg tk kena je bila iffah pakai..ooo patut la..aku rs sesuai d pkai kalo peha baby yg tembam2 guna kot sbb luas kn.. cuba plak petpet..ok plak.. nampak cute je montot dia..hehe , nak guna mamipoko...harus aku pikir 1000 kali..botak la kpala den.. ape la yg aku mngarut ni.. ada sape2 dpt rebate cam ni tk?



beli sekali 3 (nak jimat nye pasal..hiks)


tgk ni, kalo tak caye..
Hg sbnar RM33.90 after rebate RM5 = RM28.90 , yg ada sampul ni je bole rebate tau.. rs nya yg saiz M(bersampul) dah tkde kot..tu yg aku sapu habis..
psttt..sori gambar tk mmuaskn sbb guna hp buruks aku..hehhe

8 comments:

[-suziey-] said...

uish rm5 pn byk tu..nape drypers xde cengitu..huhu

isya said...

suziey ~ sbb tu isya borong..hihihi, rasa2nya drypers ada bt pntandingan kn? tk pasti plak pertandingan ape.. mana tau aqeel leh join..

PuteriSatu said...

pet-pet ok tak...?? murah ye...

isya said...

PuteriSatu ~ iffah guna ok kak, akak tinggal kat area ampang kn?? isya beli ni pun kat spectrum bintang supermarket..

unique1012 said...

pet pet ok gak, dulu pun ibrahim pernah guna, selalu pakai malam je sbb dia punya structure agak panjang, so susah tembus, hehehe..

isya said...

unique1012 ~ btul tu..tu sampai skrg still guna brand ni lg..

@_da said...

Wah borong pampers...

isya said...

ida ~ hahhaa..bt stok! ;p

Related Posts with Thumbnails