Friday, April 17, 2009

Rezeki Iffah...

Semalam aku bt ni la, utk aku ngan Iffah sekali.. alhamdulillah..selesai dah problem aku pasal ni, sbnarnya dah lama aku terpkir mana 1 bank yg aku rs baik utk simpan duit iffah..sblum ni aku campur kn dlm akaun aku, tp aku tkt tlupa @ terguna, tu yg nak asingkan.. akhirnya aku pilih TH..ye.. itu pun setelah aku baca kak DYLA punya entri pasal ni , duit ni smua duit raya iffah ngan 'muyee' eek?? (ni copy dr blog kak dyla..hehe),

yg best nya ms aku buka akaun ni, aku jumpa makcik aku plak, huh..keciknya dunia ni..(selama ni aku tau dia keje kat TH, tp tak perasan plak kat area ampang) borak2 la kejap, pastu aku minta izin, nak blik opis(ponteng time opis hour,boss takde ma..)


psst.. peramah akak (staff) kat TH cawangan ampang ni, bgs layanan diorg.. ni yg rs btuah simpan duit kat TH ni.. ;p

No comments:

Related Posts with Thumbnails