Tuesday, April 28, 2009

~ Salah ke??? ~

ptg td, lpas habis meeting ngan bos aku saje nak borak2 ngan mmber opis.. aku perasan ada sorang staff ni tkde kat dlm opis, (saje aku nak mnyakat bdk ni..)

aku : Aza kat mana?

SC : dah balik.

aku tgk jam br pkl 6.05 ptg, uish, biar btul bdk ni, blom pkl 6.30 lg dah blik, mmber lg sorg bg tau aku kakak Aza dtg ambil.. pastu aku call

aku : kat mana?

aza : kat umah, td kakak amik, balik sekali ngan dia..

aku : ah keong tau tak?? (ah keong head aza)

aza : tak..

aku : ha? aza nak tanya sikit, aza ni manager ke?

aza : bkn..

aku : abistu, anak bos?

aza : tak.. (dah mcm nak nangis.. ;p)

aku : blik awal ni ada sape tau k? tau tk td bos cari ? knp tak inform? bla bla bla bla (aku bebel kat phone..

aza : akak tipu bos mana ada cari..

aku : tak caye sudah la, dah la, akak nak jumpa bos kata ko dah balik.


bjaya aku kena kan aza padahal bos tak cari pun...hahhaha mmber kat opis kata aku jahat sbb kena kan dia, ada sbb knp aku nak bt mcm tu.. sejak kat opis aku tkde manager..aku tgk sumer bt keje mcm sambil lewa, disiplin lagi la.. sesuka ati je.. mcm bdk ni la, geram kdg2, tp tu la nak tegur kang kata kita gila kuasa plak kn.. tak adil utk staff yg lain kan..? tak salah aku bt mcm tu kan..?


psstt ~ aza ni sibuk call & sms mmber2 kat opis ni, tanya btul ke bos cari dia, diorg ape lg layan je mcm yg aku bt,kata aku jahat konon,korang pun 2x 5..hahahaa

4 comments:

[-suziey-] said...

hahah..noty ek...erkk mcm skema je aza tu..haha jahat i kutuk dia..jgn repot kt dia tau..ekek:D

isya said...

suziey ~ pagi td dia tanya lg, btul ke bos panggil dia..hahaha tau takut..

DYLA said...

sian la kat aza...

hehhe.... akak pun kalau bos takde naik tocang..

isya said...

Dyla ~ tkpe kak, skurang2nya aza tu tau, lain kali jgn bt lg.. hehehe

Related Posts with Thumbnails