Saturday, April 11, 2009

~ udang dsebalik mee eehh batu la.. ~

pagi td, yg sorang lambat g keje (aku la) , yg sorang lg lambat buka kedai (my husband)..hehe

husband : bu,boleh tk kalo ayah nk g camping next week?

wife : ada apa?? (soalan biasa akan aku tanya)

husband : saje je,nk msk utan..

wife : tk ya la..

husband : ok la eehh..

(tido kat sana lak tu,bab2 bjauhan ngan husband ni aku tk gmar la.. hehe )
bla bla bla (aku bg banyak alasan..)

wife : ayah buka kdai tk?hm... mcm mls nk g ke la.. (boleh gitu??)

husband : ok gak, kita g mkn nk? kat ...?? (aku lupa lak kt mana) kat sana ada pantai, lepas mkn kita g pantai nk?

wife : hm...(wah, mcm mnarik kn)

husband : tp next week bole la, ayah g camping..(nada mmujuk)
wife : ooo..patut la.. tknk la cenggitu..(bt muka hehhe)



tk tau knp aku rs risau kalo husband aku nk g msk hutan, mandi kat air terjun k, kn dia dah bsar (hihihi) tau la jaga diri kn, bkn nak kongkong @ nk sekat, slama ni kalo husband kuar ngan mmber aku tk penah kata 'no', cuma bab2 nk msk hutan ni risau sikit..patut ke aku bg green light je???

2 comments:

nmmy84 said...

isya, em kalu wadah pun sama macam isya.nnt tak bagi kata mengongkong tapi tak sebenarnye.kt riso kan die ye tak.hehe

isya said...

btul tu wadah!! sokong..hehe

Related Posts with Thumbnails