Thursday, May 28, 2009

~ Akhir2 ni aku jadi tak siuman :(~

rakan sekerja aku cuti 2 minggu sbb nak amik exam, aduh.. minggu ni aku mm tensen gila ngan bos aku tu, ye la kalo sebelum ni aku ngan mmber aku bole la nak bahagi2 kn keje "ni u buat, yg ni i buat" tp bila aku dah sorang tak ckup tangan dibuatnya, aku rs mmg perangai bos mcm ni la, suka 'order' je tk penah nak pikir boleh ke aku siap kn ke tak? belum abis yg 1 lg dah suruh buat benda lain lg, semalam mmg aku menangis, aku tak tahan, stress sgt, takde tempat mgadu (ada gak aku tepon hubby, tp dia kan keje sendiri, tak boleh nak layan aku sgt sbb ada customer..)

aku terpikir nak cari keje lain, tp dlm 'kegawatan ekonomi' sekarang ni bt aku pikir 1000 kali.. rs syg pun ada sbb aku dah lama kat sini, walau pun aku marah, tp aku syg nak tinggalkn company ni, dsebabkn aku org lama aku risau mcm mana kalo aku resign? lintang pukang plak opis aku ni.. (cehh, perasan je aku ni, mcm la aku penting sgt kat company ni ;p) bos aku ni baik cuma bila dia buat sesuatu last minute , tu yg bt aku hilang sabar, suka2 je suruh cepat, kalo dah lambat tu yg mulut dia 'berbisa' sikit..

aahhhh!!! sudah la, bt sakit ati je.. bila aku tensen aku teringat kan iffah, mood aku akan 'cool' bila tgk gambar / video dia ni.. best je jd budak2 kn? happy je ...

video

aku yg 'overdos' nak ber'ckp' ngan iffah, abaikan je la bilik mak aku yg besepah tu ye, jgn tak percaya tu semua keje iffah la tu.. hehe (nak salahkan anak plak)



pstt..aku bersyukur dkurniakan iffah, dia la penghibur hati aku dkala aku berduka..

5 comments:

nmmy84 said...

aiyooo b strong girl.sabar jela.bos mmg tak kan pernah paham perasan kite.naseb baik bos wadah ok jgk.hehe

[-suziey-] said...

saba ok ibu iffah..besela tuh...keje ngn bos..peel bos mmg cenggitu ler...bos is olwis rite n pretended to be olwis rite sumtime:p

Intan said...

Sabar bebanyak isya...kerja makan gaji mmg rope itu. Setuju sgt bila tgk muka anak...cam hilang je masalah kan ;)

@e_da said...

siannya isya.. ida pun penah nagis stress sgt keje... lg2 plak kalau suh last minit nak segera.. dah buat2 lak suh tukar.. huhu memg nagis la dah tak kira.. tp nak wat camana kan dah keje.. eeee comel jerk iffah .. anak pengubat duka kan...

isya said...

nmmy84 ~ tu la wadah, kalo dpt bos yg memahami kita mmg sonok!!!

suziey ~ ntah la suziey, dah takde mood nak keje kat sini..huhu

intan ~ aa..bila tgk iffah, rs tenang je..


@e_da ~ btul tu! geram sgt tau! lg2 kalo kita sorang je yg nak kena bt.. huh!

Related Posts with Thumbnails