Monday, May 18, 2009

~ aku malu seh.. ~

suka senyum bila letak h/p mcm ni, hihi comot muka iffah..



citernya cenggini, dah jd rutin harian aku, bila awal pg bila dah iffah bgn, aku amik dia bw bilik aku, main2 ngan dia, sambil tu bersiap2 nak g keje, pastu aku kmas cadar, ooh..ya iffah mmg suka main henpon aku ngan ayah dia, iffah pun ada sendiri tau tp mainan la hihi , mungkin iffah ni tau kot dia punya 'tipu' so tak dlayannya.. ok blik pd citer td, pagi sabtu ms aku tgh kmas cdar aku siap nyanyi lg,

Hello siapa itu, hello saya di sini

aku lupa lirik lagu ni mcm mana, jd aku dok ulang la ayat tu, time ni iffah letak h/p kat telinga dia tiba2 aku teringin nak tgk apa yg iffah bt, sbb dia tgk screen h/p..
Bila aku tgk screen h/p tu ada perkataan ni


CONNECTED :
K** R** (nama member chat aku)


huh???? Apa yg iffah bt ni, alamak, kalo just call takpe ni time aku nyanyi lagu kat atas tu! Dah la suara sumbang pagi2,, adusss malu aku kalo jumpa bdk tu (yg iffah call)
kalo ms tu iffah bersuara 'ta ta ta ' ok la jgk kn, sbb mungkin 'bdk tu' tau aku terdail no dia kn? ni tak, iffah diam seribu bahasa.. Sabo je la ku.. Aku citer kat hubby,bole dia bantai gelak kan aku..;( citer kat aza pun sama! Bkn nak simpati ;p



psst..rs2 nya 'bdk tu' msti ingat aku giler, 1 sbb call pagi2, 2) aku nyanyi suara bbuuuwweekk.. Bole muntah ;p hahhaha

3 comments:

Intan said...

Alaaa tomotnyerrr diaaa ;) Wahhh kecik-kecik sudah pandai dail nombut nie...besaq2 nanti pandai call ibu dan ayah pula!

[-suziey-] said...

hahaaha...ha tu la..kadang2 ape dia buat tu betul2..bkn lakonan...ekeke:D dh mcm cite p ramly[ lak:p

isya said...

Intan ~ mmg comot, pg2 sibuk nak mkn je.. hihi


Suziey ~ hahaha teringat citer bujang lapok!

Related Posts with Thumbnails