Thursday, May 14, 2009

~ bila takde mood aku akan.... ~

Aku kan kalo ms boring @ takde mood (biasanya ms keje la), mesti nak bbual ngan seseorg tp biasanya aku akan call hubby.. ayat yg biasa aku guna

“Abg, citer aar sesuatu, yg bole bt syg rs exited “

pd aku, tak kisah la citer apa pun, walaupun ianya cuma plan utk hari minggu, contohnya nak bersihkan bilik ke, nak jogging ke, nak g umah biras aku ke, tp aku rs ‘teruja’ nak tggu aritu, itu la yg bt aku rs tak saba..bt aku tenang (ye ke? layan je la) pastu bila aku pikir apa aktiviti aritu, ish mesti best, hahhaha ‘giler’ kan aku ni… mcm ni pun nak exited..

so, semlm pun sama aku takde mood, mcm biasa lpas call hubby tanya mcm ayat kat atas tu .. tu diaaaa (ayat org penang ;p) lpas ni aku ada ‘keje’ yg hubby suruh bt, sbnarnya adik ipar aku mintak tolong, apa tu? buat barang hantaran la.. skrg aku tgh pikir nak bt jenis yg mcm mana eekk, warna apa, brp byk nak bt, tkkan nak ikut citer rs aku kn? tp bila pikir balik ckup ms ke nak bt, majlis bln 9, bbrapa ari je lpas raya..

tgk la mcm mana,akan aku usahakan bt yg terbaik.. hehe poyo je ayat..


psst..share la,korang kalo takde mood bt apa? ala…kalo shopping2 ni dah biasa dah.. yg lain sikit… hehe

2 comments:

[-suziey-] said...

hahah..hubby gk kena ek..kalu kita xde mood kan..ape lagi mula la rs nk mentakedarah..hahaha:p

isya said...

suziey ~ mentakedarah tu apa eek? ;p

Related Posts with Thumbnails