Wednesday, May 6, 2009

~ brp kali nak pegi dah.. ~

ha.. tu la, brp kali la aku nak g klinik br telingani nak baik.. sbnar nya telinga aku sakit sejak minngu lpas..br2 ni je sakit ya amat!, mlm ahad aritu aku g klinik kat kepong, sbb sakit sampai tk bole tido , ada la dokto bg ubat antibiotik, tahan sakit & ubat titis kat telinga.. murah sajork wokeh kena RM32 je..

Arini aku g lg, g klinik kat area ampang plak, bezanya ubat sama tp aku kena RM40.. uuwwahh..melayang duit RM5(company leh claim max RM35) doktor bg ms 3 ari je, kalo tak baik jgk ari jumaat dtg lg, kali ni tembak ngan air plak..mcm mana tu eekk?

cpat la sembuh wahai telinga.. tak larat nak bersengkang mata tiap2 mlm dek menahan sakit..


psst.. ms mnaip ni pun aku mcm dah nak ting tong (sakit kpala)

3 comments:

mrs e said...

iskkk..

kenapa ngan telinga isya tu sebenarnye?

[-suziey-] said...

ish kalu xbaik gk..g la specialist..xpn hospital beso..xyah g klinik dh..asyik bg ubat je tp xbaik..lama tu 2 minggu..cek detail..tkut bende lain plak..bahaya tu..

isya said...

mrs e ~ ntah la naja, ape2 kena tggu jummat.. sbb nak check lg..


suziey ~ aritu pun pikir cenggitu gak, tgk la mcm mana..


thanks sahabat ku...

Related Posts with Thumbnails