Thursday, May 21, 2009

~ buang masa aku je ~

hari ni aku g klinik kesihatan kat kawasan perumahan aku, pagi2 lg aku dah kuar , pagi ke kalo 7.55 pg ??? aku rs pagi la kan, so sampai2 amik nombor, ha.. awal ekk.. dpt gak nombor kat bwh ni,










gambar blur sbb guna h/p hehe



ms ni br no 9, no ni bkn terus bt check up ye, tp nak ambil buku check up tau!(panggil buku je la
) aku bila time iffah nak g check up la paling mls, bkn sbb apa, aku rs ms aku terbuang mcm tu je.. ni pun dah seminggu lewat, kalo terus check up takpe, ni tak, lpas dpt buku pun nak kena tggu lg, dah lpas timbang pun nak tunggu lg utk disoal siasat ngan nurse kat situ ;p (sape yg ada anak tau la kan)

hari ni nasib baik la tak kena cucuk, kalo kena cucuk huh nak mnuggu lg, blom doc nak check lg!!! penah tau dulu aku monthly check up ms pregnant 1/2 hari ada kat klinik tu.. !!! walaupun dah guna sistem computer pun masih lg benda ni berulang.. mugkin ke anak aku yg ke- 2 ,3 , 4 benda ni akan berulang??????

psstt..alhamdulillah, brat iffah skrg 8kg.. pkl 10.45 pg br sampai umah... huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails