Saturday, May 16, 2009

~ dah sihat ~





alhamdulillah, sekarang ni iffah dah tak demam, mlm pun dah tak merengek lg, skrg ni aku bg iffah mkn nestum semula, ye la kalo klinik gov tak bg mkn nestum, diorg suruh bg bubur , tp bt sementara ni aku bg nestum sbb mulut iffah tak brp baik lg (aku rs bubur keras sikit).. minggu dpan kita g check up for 8 mths punya eeeekk.. jgn nak mgelak tau.. ;p tp apa yg aku perasan kn tiap kali nak g check up, msti iffah demam, mcm tau2 je nak kena cucuk.. hm.. mcm2 la iffah ni..


hari ni hubby ada kursus, start pkl 9 pg tau la plak pkl brapa abis kursus, tu sbb aku dtg awal arini pkl 8.45 dah tpacak depan opis..org lain syok je bole relax2 kat umah, aku????? uwwwaaahh...rindu nak manja2 ngan iffah..


psst..tgh stress giler pasal keje!

4 comments:

@e_da said...

Cerianya dia dah sihat kan.... mesti tension kan kena keje ari sabtu .. sabar yerk isya balik nti leh main2 ngan iffah... hehhe

isya said...

@e_da ~ tu la..kalo tak sihat, senyum pun tak nak..thanks ida..

[-suziey-] said...

alhamdulillah suke tgk iffah senyum..ceria..sukur:)

isya said...

suziey ~ tu la, harap2 kena cucuk nanti tk dmam..

Related Posts with Thumbnails