Friday, May 8, 2009

~ esok nak ke mana?? ~

aku selalu tgk kalendar, bila la PH lg ni.. nak cuti... :( , tp bila dah ada cuti mcm esok (kan wesak day) aku kebingungan.. tak tau nak g mana.. ni yg tak best ni kalo hubby keje sendiri.. kalo hubby tak keje maksudnya takde la gaji tul tak...uwwwaahh...maknanya aku ngan iffah kena bkorban.. takpela iffah..esok kita ajak atuk ngan nenek g titiwangsa nak? iffah suka kan?? hahaha.. tgh pujuk diri sendiri ni, harap2 esok aku tak keboringan wokeh.. biar ms aku yg terluang ni tak dbazirkan...
ingat nak g sogo (keje asyik nak mghabiskan duit je.. ;p ) ada sale ke hah?? cuci mata je pun takpe kan..?????

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU......

psst... mungkin ke aku dtg keje esok???? (mana tau boss suruh dtg ke,maklumla arini dia br blik dr oversea)

2 comments:

[-suziey-] said...

selamat berhujung minggu isya...hapy mothers day :")

isya said...

suziey ~ hapi mothers day too... hehe dpt hadiah tak?? ;p

Related Posts with Thumbnails