Monday, May 25, 2009

~ serba tak kena la! ~

bengang! tu je la yg mampu aku nak bg tau, nak citer ke, tu la aku bukan main exited lg nak tggu ari ahad, bkn apa nak g kenduri kat kuala selangor, sepupu kawin.. apa yg tak kena???


1) janji tak betul - kata pkl 11 nak pergi (mak cik aku yg inform), so pkl 10.05 of coz la br nak pepare brg iffah (susu, nestum, tisu basah dll ) aku tgk h/p ada missed call , sepupu yg sorg lg bg tau dah nak jln, huh??? kelam kabut la bsiap! apa da.. korang ni janji ntah apa2 ntah!! (dah sampai kat sana mak aku la bebel kat mak cik aku tu..pot pet pot pet)


2) kereta - tiba2 plak ms berhenti nak isi minyak kuar asap plak kat bhgian tayar, kitaorang semua dah risau, leh sampai ke tak ni.. tawakal je la... alhamdulillah, takde apa buruk jd..


3) kedai hubby - adik ipar call kata kedai hubby ada org pecah masuk! trus hubby takde mood, nak patah balik tak mungkin la kan, kitaorang br je sampai kat umah pengantin.. lesap tv lcd ngan dvd, nasib baik ni je yg hilang.


4) air cooler - perasan tak cuaca sekarg ni panas? smlm lepas balik kenduri ngan g kdai hubby, aku ngan hubby nak cari air cooler, nak letak kat bilik, jimat sikit dr air cond kan? buat letih kaki aku je, hempeh stok abis! aku g 3 kdai je.. tk larat la, bosan nak cr lg, trus balik ngan tangan kosong (mlm tu berangan guna air cooler,aduh sedih.........:( )


5) boss - pagi2 dah kena pot pet pot pet ngan boss, tu yg aku takde mood, walaupun bkn aku yg salah, dia tetap kata dia betul! ye la prinsip dia " boss always right!!! "



dah la.. dr pagi aku dok layan youtube, skrg aku layan lagu yuna.. meh kita nyanyi hiburkan

hati.. ;p

3 comments:

ratna said...

byk betul dugaan awak.. sabar kay..

[-suziey-] said...

uish byknye dugaan..sabo yek...erkk yuna..smlm dgr lagu dia cam ngantuk jek...ekeek:D

isya said...

ratna ~ thanks kak..

suziey ~ ngantuk ke suziey??? best la.. ;p

Related Posts with Thumbnails