Tuesday, May 5, 2009

~ yeah yeah dah pandai ~

skrg bdk btuah ni dah pandai pegang botol susu, tgk mcm gamba ni... mak aku kata dah lama dah iffah pegang btol sendiri..lorrr..aku br tau, truk kan aku ni... ;p lpas ni apa plak kan syg kan ??



pegang 1 tgn je.. 1 lg bole pgang kaki.. hiks!

time ni iffah tgh mmutar2 btol susu.. bole dia bt main plak..ish..



sampai juling mata tgk kamera.. ;p
tiap2 ari balik keje sibuk tanya mak, apa pkembangan terkini iffah.. smakin bijak anak aku ni.. tp aku risau la, skrg ni bdn dia byk ruam.. mugkin panas, 14/5 ni iffah kena g check up utk 8 bulan.. mesti nurse bising tgk bdn beruam...ape cara nak ilang kan eek?? pkai krim pun tak jalan..
psst..iffah dah nak 8 bulan, cpat nya ms berlalu....



4 comments:

DYLA said...

ruam teruk ke? dkt klinik gomen tu dia bg calamin lotion tu elok.

baju iffah basuh pakai pencuci baby tak? kalau tak, cube tukar pd pencuci baby. akak pakai jenama pureen.

mandian plak sebamed. sbb dulu inas pun ruam.merah2. dia tak selesa. sejak pakai sebamed mmg elok.

isya said...

DYLA ~ ooh.. ye ke kak,ms newborn till 6 mths mmg pkai, brand pureen gak tp skrg mmg tak guna pncuci baby, kat mana ada sabun sebamed tu? pasaraya ada tak? nanti isya nak try la.. ruam dia teruk gak, kat bahagian lengan, leher, bdn sikit..risau gak tgk..

[-suziey-] said...

ala comelnye pegang botol..heheh..montok je tgn iffah:)

isya said...

suziey ~ ahaks! tgk ibu dia la..hihi

Related Posts with Thumbnails