Sunday, May 10, 2009

~ yg pertama bg ucapan... ~

smlm aku tido lambat, iffah mcm tak brp sihat (bersin je..), 1 ari kat umah mlayan iffah je la.. smlm sms hubby tanya balik awal tak, sbb nak ajak tgk wayang.. ;p tunggu punya tggu pkl 9.30 mlm br replay, kata rmai customer... dlm ati " tak jd la mcm ni nak tgk wayang :( "

sambil2 tu aku layan tv ngan mak..cerita RESTU MERTUA best tau citer ni, air mata aku ngan mak mcm air sungai mgalir tgk citer ni ;p sedih tau!

12:08 am - aku dpt sms , "yeah yeah..msti dr hubby.. " nak tau ape msg tu??

Hai...Assalamualikum... Just nak wish kat akak hape mothers day.. . B good mom kat eifa n hsbnd akak... N last punye wish moge2 dpt yg scnd yek..Hehe....Sori ggu...

huh??? bkn dr hubby la...rupa2 punya aza..ingat tak pasal entry ni ? ha..dia la.. aku reply ni

Haha! Skema je ayat ;p ape2 pun thanks

aza ni baik, cuma kdg2 tu dia mcm lurus sgt..ye la bdk lg kn.. thank to aza.. sori la kalo slama ni akak selalu menyakat aza.. bkn buli tau..tp tu yg bt kita rapat kn?? (dia tau aku ada blog, tp tak sure dia baca ke tak?

HAPPY MOTHERS DAY TO ALL MOM!!! mak , mak mertua & to me.. hehe nak jgk.. ;p

psst..byk nak taip sbnarnya tp kena bt keje la.. oooh ya arini ahad aku kena dtg opis, ada benda nak settle..

2 comments:

DYLA said...

selamat hari ibu buat isya.

akak pun tgk citer restu mertua. sedih kan. best citer tu kan

isya said...

DYLA ~ utk akak gak..
best!tumpah gak la air mata isya tgk citer ni..;p

Related Posts with Thumbnails