Monday, June 29, 2009

~ temporary ~

arini boss takde , 4 hari lak tu tp tak bermakna aku takde kerja nak bt.. disebabkn terlalu byk keje aku amik peluang ni nak settle kerja yg tertangguh.. kalo boss ada dah takde ms nak bt kerja yg tertangguh tu sbb boss aku ni kalo dah dtg opis ada je benda nak suruh aku bt! semua urgent !

jd mungkin aku takkn update blog ni.. ;(


pstt..byk citer ak update kat blog tp apa bole bt, 'kerja2' yg tertangguh tu 'cemburu' ngan blog aku ni.. adehh..

2 comments:

Mysunshine Gift Shop said...

sudikan join mysunshine diaper cake GIVEAWAY @ www.mysunshine2u.blogspot.com closing date 8 july hurry!

Rantong said...

Salam ziarah. Blog dan posting yang menarik.

View Profile: Rantong™

Related Posts with Thumbnails