Friday, July 17, 2009

~ apa nak jadi eek hari ni?? ~


hari ni aku tak tahu apa hal la aku blurrrr je.. serba tak kena apa yg aku bt, mcm td, boss aku suruh taip surat, so konon2 dah siap la, tp bila dah fax ke nombor yg sepatutnya, tiba2 plak aku tgk aku taip' month ' dh salah, sepatutnya JULY tp taip JUNE, satu hal plak nak kena tukar, print & fax lg sekali, bole plak lepas fax kali ke-2, tgk2 terlupa plak nak sign! arrrgggg..mcm org giler aku jerit td..

kejadian lain plak, colleague aku mintak tolong buka kn plastik makanan, nak mkn kat opis (kuah rojak mamak) sbb dia tergesa2 nak balik, dsebabkn nak tolong mmber punya pasal, tolong je la kn.. fikiran aku plak melayang ngan kerja2 yg aku kena cepat siap kn, ntah mcm mana plastik tu boleh plak terlepas dr tangan aku, abis baju yg aku pakai, itu belum lg yg jatuh kat lantai, uuuwwwaaa..rs nak nangis je!


psstt.. yg aku menyampah bila org suruh bt kerja pastu ckp URGENT, URGENT , URGENT ! kalut sgt serba tak kena dibuatnya..hmmmmm sabar je la..

10 comments:

nmmy84 said...

hari malang isya :D

isya said...

wadah ~ uiks, tak baik tu, cubaan (bunyi mcm citer P.Ramlee tu , hehe)

Intan said...

Nie bunyi macam encik hubby kena bagi ur wife a holiday, bg dia release tension sikit...baru leh buat kerja dengan riang dan gumbira :)

isya said...

Intan ~ hahahha, betul tu intan, tp tu la, masa takde... uuwwwaaa.. ;(

c a b b i e n a said...

bnyk sgt dpikirkn tu...
tu yg jadi kalut tu...
maknanya tu, kena aaa amik cuti 2 3 hr ker, g holiday

mamaadam said...

Lorr sabar jela Isya.. hm kalau urgent sumenya tak jadik

Ina said...

hai.. salam kenal .. hari ni serba tak jadi yek .. maybe sebab monday blues kot ...

isya said...

cabbiena ~ thank ya, insyaallah.. nak g holiday pun kena plan btul2 gak kn. hihihi

isya said...

Mamaadam ~ mmg, dah semua nak cepat, kelam kabut dibuatnya..hmm...

isya said...

Ina ~ salam kenal.. thanks singgah sini, mungkin gak la..

Related Posts with Thumbnails