Saturday, July 11, 2009

~ Kat rumah pun Jadi la...~

ni aku nak tunjuk kn pelampung iffah yg aku tiup eh eh bkn aku, ;p warna hijau! BEN 10.. hahhaha takpe la tkkan nak pink je kn??? hobi iffah kali ni ni ha....


duk merayu kat aku nak ajak mandi guna pelampung tu..

ala ala.. sian anak ibu.. minggu ni tk le nak bw iffah g sunway lagoon, iffah kan selsema lg kn.. tggu iffah baik dulu ye.. ;p alasan la tu, sbb aku nak g sopping @ perabih kn duit ahad ni..!

muka tak puas hati bila apa yg 'dihajati' tk dpt..

jd nya aku letak la iffah kat dlm ni, wah senang keje aku dia duk diam je kat situ.. kejam ke aku ???

eehhh tak kn?


keletihan la tu..


nampak tak tali kat tgh2 kaki iffah tu?? sbnar nya aku duk tarik pelampung tu tawaf 1 rumah, lpas ruang tamu, ke bilik plak.. suka plak bdk ni.. layan kn je la...



pstt.. mak aku punya idea tu.. alangkah bgs nya kalo pelampung tu bocor sebelum kitaorg ke sunway lagoon @ g mandi manda.. hahhaha bole beli baru kn iffah..??

8 comments:

ratna said...

tomeinya dia.. geram auntie tgk..

DYLA said...

iffah ni mesti ada nak ke mana2 ni.. takkan duk umah sajer2.

Intan said...

Amboiii macam "bos tecik" lah iffah! Best ye kena tarik dlm benda tu...selalu selalulah iffah "dera" mummy tau :)

isya said...

ratna ~ thans auntie..

iffah

isya said...

Dyla ~ tu la pasal kak, ibu ngan ayah dia ada ms bila weekend je..

aduh..sian dia..

isya said...

Intan ~ mmg pun intan, kalo kat umah nak dukung je.. lenguh gak la tgn ni.. ada pelampung ni lg la ngada2.. ;p

nmmy84 said...

ala comelnye iffah.tak aci betul ibu iffah ni yer :D

isya said...

nmmy84 ~ aci la tu.. hahhaha.. isyaallah sbelum bln ramadhan plan mmg nak bw iffah g mandi manda, tggu ms yg sesuai je.. hehhe

Related Posts with Thumbnails