Thursday, July 16, 2009

~ kiter ada ni ~

ini kiter punya, cute tak??? nenek kiter belikn, ish, nenek ni bazir je .. ;p
1st time kiter pakai gelang mcm ni tau, dulu pernah ibu pakai kn kiter gelang gak, tp emas la, pastu ibu tak nak pkai kn lg sbb kiter kn suka gosok2 mata, so ibu takut gelang tu kena kat muka, nanti luka plak.. ooh ya, nenek belikan 2, 1 utk tgn kiri, 1 lg utk kanan. kiter layan gambar je lah ye..

1 biru, 1 lg itam naper kat gambar tak nampak berkilau eek? kalo tgk depan mata mmg tantek!


ni bila kiter dah pkai..ok tak??


ni lagi..

yg ni pakai belah kanan


kawan2 yg lain pun mesti ada kn, mesti lg tantek! rasanya inas pun ada kn?
thank u nenek.. lain kali leh beli warna lain plak ye.. tayang nenek.. ;p;p;p

Iffah

psst.. ms aku taip enty ni, gelang ni tinggal kenangan je la.. sbb 2 2 tu dah ilang ntah ke mana..

9 comments:

mrs e said...

lahhh..yeke dah ilang..

baru nk puji iffah cantik pakai gelang camtuh..huhu~

isya said...

mrs e ~ tu la, tgn iffah ni lg pantas nak tanggal dr kiter yg nak memakaiknnya..

Intan said...

Cam ne leh ilang tu iffah...nie mesti iffah sorok somewhere nie ye :)

@e_da said...

alahai bestnyerrr.. kalau baby girl camtu la kan.. banyak aksesori dia...

mamaadam said...

alahai nape dah hilang.. cantik je pakai, penuh kat tangan dia

isya said...

Intan ~ dia dah pandai buka sendiri, tu yg geram tu! ntah kat mana dbuangnya..

isya said...

@eda ~ mmg best, tp poket kena tebal la, rambang mata kn tgk brg baby girl ni.. hiks

isya said...

mamaadam ~ haha, iffah ni kn cucu mami.. dah besar layan gelang emaps plak..glurp..

DYLA said...

wah wah wah.. kemain tantek lagi gelang iffah tu..

mesti iffah ni cucu kesyangan nenek ni...

(akak pun ada blikan inas mcm tu)

Related Posts with Thumbnails