Thursday, July 9, 2009

~ Macam2 bapak aku ni ~

pagi td kat umah aku duk tiup pelampung iffah (alah, beli je tp nak gunanya ntah bila ;p kan dah gaji..uhuks)

sampai lebam (ayat penyedap) pipi aku tiup tak 'kembang2' juga pelampung tu.. pastu br teringat
'eh eh, rsnnya bpk ada pengepam ni (pam utk tayar motor, korang tau ke???kalo tak tau bt2 tau je la)

ms ni alarm hp motorola aku memekak je, aku tak on pun still 'bernyawa' hp tu..


bkp : ca (nama timangan) kata hp rosak, apa yg rosak?

aku : screen, hitam terus! tak nampak apa2, tp bole pick up & call out. bpk ada pengepam utk tayar motor tak?

bpk : ada, tggu jap

dah dpt pengepam tu aku pam la pelampung kat dlm bilik, so bunyi la nyet nyet nyet.. tp dr dlm bilik aku dgr perbulan mak ngan bpk aku

mak : ca nak apa ??

bpk : pengepam..

mak : nak bt apa?

bpk : ntah, nak pam hp kot..

mak : ha????

mak aku msti blur dgr jawapan bpk aku tu, aku dr dlm bilik mcm nak pecah perut aku bantai gelak..

bpk aku ni mmg, kadang2 kn mcm 'pelawak', ckp selamba je..



psst.. pelampung tu saje aku exited g pam nak tunjuk kat iffah.. ;p padahal bkn nak mandi manda kat mana2 pun.......................huhuhuhu

5 comments:

mrs e said...

hehehehe..

kelakar lah baca cite iffah ni.. naja sampai tergelak sorang²..

HAHAHA :D

mrs e said...

aiyoyo..

typo error.. nk taip isya tertaip iffah lak..

amma...[sambil geleng kepala]

RoSe said...

hehhe..kelakarlah..camne upanya nak pam kat hp tu..hehhe

p/s: jgn lupa maik award nnt ek..

isya said...

mrs e ~ ha? iffah? bila ms plak iffah dah pandai menaip ni.. ;p

ammmaa.. hihiih

isya said...

Rose ~ tu la psal..mcm2 kn?

ok nanti isya amik.

Related Posts with Thumbnails