Friday, August 28, 2009

.: Anak Ayah :.

sama tak???,( ini pun aku tarik sikit bantal busyuk tu, sbb nak amik pic muka iffah )

org tido pun aku nak snap, citer sikit pasal gambar ni ye ,
dulu ms iffah br beberapa bulan, dia suka sgt tido peluk bantal peluk @ popular bantal busyuk.. (dah nama pun bantal peluk mestila kena peluk kn? huhu)

tp bila dia dah lena dia suka sgt tutup mata dia ngan bantal, mula2 tu mmg la takut dia 'lemas', bila aku tarik bantal tu ke tepi, 5 mnt lepas tu bila aku tgk, bantal tu dah ada kat muka dia..
bole plak mcm tu..

tp sekarang aku dah tau, dia ikut perangai siapa.. siapa lg kalo bukan AYAH dia.. huhu


psstt..iffah dah lama pandai sebut "AYAH", bila nak pandai sebut ibu ni syg, balik2 bila kita kata "ibu" nak tahu apa dia ckp?? "AAA BUUU AAHH"



7 comments:

DYLA said...

inas pun suka tido mcm iffah tu. sebijik. dia suka cium bau bantal tu rasenya

edrina said...

hehehe..mmg anak ayah ni.. siap sebut nama ibu pun ada aahh.. kat hujung hehe cam nak sebut ayah jugak ekekeke

isya said...

dyla ~ inas pun sama, hmm ye la kot..bau dia kn special.. ;p


edrina ~ betul tu kak, kalo ada ayah dia walaupun isya kat sebelah, sibuk suruh ayah dia dukung je.. jeles tau..

Intan said...

Samalah isya, intan pon tengah tunggu bila lah arissa nak panggil "ibu" nie.

P/s: Gambar itew sungguh candid sekali ;)

mrs e said...

hiksss...comell nye tido gaya gitu..

like father, like daughter.. :)

[-suziey-] said...

hahhhaa lawakla..anak bapa sama jek..suka tutup muka ek..ekekkke:D

isya said...

Intan ~ kalo panggil mama, agaknya senang sikit kot intan, abu = ibu
mcm2 la iffah ni..


mrs e ~ itu la gaya dia bila tido, btul tu like father like daughter ;p

suziey ~ pose yg mmg dia duka time tido.. huhu

Related Posts with Thumbnails