Monday, August 17, 2009

~ angguk-angguk geleng geleng ;p ~

menghitung hari iffah dah nak 1 TAHUN ! mcm2 'bakat' dia tunjuk kn, kalo kat umah riuh rendah ngan suara dia je, kejap2 menjerit, gelak, nangis! huhuhu

ni 'bakat' baru iffah.. fahami lagu! hehe ye la tu, skrg ni iffah mmg pantang dgr lagu / muzik, bdn kepala ikut rentak lagu tu.. (atuk dia ajar ;p) mmg kelakar! kalo dia nangis, dgr je muzik bole plak berhenti nak angguk2 geleng2 dulu!



video

yg pastinya,sape2 yg tgk video ni akan angguk2 geleng2 gak, pastu teleng..hihi



ni la dia 'piano' iffah..

psstt..bila iffah nak pandai jln ni, mmg iffah dah tau jln 3-4 langkah tp lepas tu dia tak nak, (dia rs lambat nak sampai ke 'destinasi' nak di tuju kot ;p) ingat nak belikn iffah kasut la! kalo bole yg ada lampu, ada bunyi nyet nyet!


12 comments:

mamaadam said...

ha sonok kan bila dapat tgk perkembangan anak2 dari hari ke hari.. ada je bende baru dan baru yang dia akan buat atau belajar..

isya said...

mamaadam ~ tu la, syukur alhamdulillah dpt tgk perkembangan anak sendiri.. rs bangga gak, 'eh eh anak aku ke ni??'.. hihi

[-suziey-] said...

WAA DH NK SETAHUN KEJAP JEK..EMM DPT BYG IFFAH IKT RENTAK LAGU TU..KADANGK AGUM MANE DORANG BLAJI KAN..HEHEE

isya said...

suziey ~ tu la, kejap je kn???

mrs e said...

bile iffah dah berjalan nnt, isya lah yang lenguh kaki nak mengejar dia ke sana sini..

hihi :)

isya said...

mrs E ~ hehe.. ye ke?? takpe, skrg lenguh nak dukung je.. huhu

Intan said...

Ha ha ha cute larrr ifah buat cam tu....amboi atuk ajar ye :)

Senang lah isya, kalo iffah nanes just bukak lagu je kan...sonang korje!

isya said...

Intan ~ iffah ni manja ngan atuk dia,
tu la, mmg senang! bg je dgr muzik sure ok nya.. hehe

edrina said...

muka iffah masa baby kat sebelah tu sekali tgk ada cam muka qaireen la pulak :-)..

Tak lama lagiks iffah setahun yerk.. kejap jer kan.. pejam celik pejam celik dah besar dah..

isya said...

edrina ~ sekali tgk mcm qaireen, 2 kali tgk mcm iffah la.. hehe
tu la kak, rs mcm br je iffah ni nak meniarap, sekarang dah nak jln.. hm..

DYLA said...

alo lo lo.. shomelnya terangguk2 main piano ye iffah.....

isya said...

Dyla ~ hihi, tu la kak, kelakar bila tgk iffah bt mcm tu.

Related Posts with Thumbnails