Wednesday, August 26, 2009

.: Free Gift :.

sape tak suka free gift kn?? aku tak terkecuali, ingat tak pasal entry aku pasal REBATE ?? kali ni dpt tupperware plak.. ;p aku suka.. oren laks tu! bole la isi apa2 kn..
mcm2 la PET PET ni, lepas ni apa plak yg korang nak bg eekk??


dah jd hak milik iffah


kena beli 2 br dpt tuppeware ni..

sama plak warna tupperware ni ngan baju yg iffah pakai

pantang nampak benda baru, semua nak main

setia ngan yg 1 huhu

psst..bertambah la koleksi tupperware kat umah aku tu..hmm..

10 comments:

DYLA said...

isya,
nak tau tak, akak suh la hubby akak gi bli pet2 ni.. sbb nak dpt free tupperware tu. skali dia hangkut yg L56. mana de dpt free dia kata. sabar jer la haku!

isya said...

dyla ~ hahaha, sabar je la, kena tgk betul2 kn lain kali.. adoii, bantai gelak kat opis ni sorang2! ;p

mamaadam said...

wah kemain suke iffah ye.. sonok kan kalau dapat gift2 ni masa kita beli susu atau pampers...

masviona said...

wah bestnye pet pet ada kasi free tupperware lagi tuh...errrmmm nape drypers tak xde pun...hiksss

~~isya mcm mana dah dpt ke brooch tuh semalam sy dah pos dah

noor said...

isya berbaloi baloi ler bli pet pet yer dpt free gift gitu....nak kena bli gak ni..

isya said...

mamaadam ~ mmg seronok , lg bagus kalo selalu ada.. ;p


masviona ~ kena request dulu kot.. hihi

noor ~ g la beli.. nanti aiman bole main pondok2 ngan iffah..huhu

edrina said...

wah besarnya tupperware tu.. mmg best kan .. akak pun suka free gift he he

unique1012 said...

wah wah borong jgn tak borong! hehe..

[-suziey-] said...

hoohhoh..bestnye free gift tu..tantek plak tu oren:p

isya said...

edrina ~ suka, mmg suka..


unique1012 ~ mmg borong dah tu, kalo bole nak beli lg juga tp bila pikir2 nak letak mana tupperware tu semua hihi


suziey ~ warna yg menarik sbb tu tertarik nak beli 2 pek pampers..huh

Related Posts with Thumbnails