Thursday, August 27, 2009

.: Happy Birthday Sayang :.

buah hati pengarang jantung aku.. *wink*

bole plak aku lupa nak wish mlm td, adooii, apa daaaaaa! sebenarnya mmg dr minggu lepas aku dah ingat tp sbb bz ngan keje, kat umah sibuk melayan iffah, jd semlm mmg 'lupa ingatan' jap la..
itu pun hubby yg tanya thru sms wokeh..

aku : balik kul brp? (ms ni jam 12.05 a.m 27/08/09)

hubby : nak g minum dulu kat kedai sebelah, nape? nak wish ke?? hehe

yg aku plak blur.. 'wish apa eekk?' pikir harini brp haribulan?? lorr 27 Aug , ciss


..HAPPY BIRTHDAY ABANG YG KE-29..
..SEMOGA ABG DI PANJANGKN UMUR..
..DIMURAHKN REZEKI..
..SEMOGA HUBUNGAN KITA SUAMI ISTERI KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT..


tak sambut ke?? -> hmm.. masing2 sibuk, mungkin tungu hari ahad, kiter mkn kat luar eehh??

hadiah?? -> aku dah ckp awal2, birthday nanti aku suruh dia pilih nak apa.. takya la aku pening kepala ;p (aku mmg tak pandai nak bg suprise2 ni huhu, maybe next time ler..)





pstt.. tak dan nak bt ayat'bunga2'an , BZ!


9 comments:

mrs e said...

happy birthday untuk hubby isya.. :)

edrina said...

Happy bday to ur hubby! Semoga kasih sayang berkekalan selamanya Amiinn..

DYLA said...

sabar je la.. mcm ne leh lupa plak tu?

happy besday utk hubby isya

mamaadam said...

sib baik la ayat tu tak kantoi sgt kan, macam ingat je hehehhe lenkali wat reminder *wink*

Intan said...

Ekekek...leh lupe ek ;) Anyway heppy besday to ur hubby too!

P/s: Muah muah to iffah sayang :)

isya said...

mrs e,edrina,dyla,mamaadam,Intan ~

bagi pihak hubby, thanks ye semua..


bkn lupa date tu, tp kebetulan hari tu mmg bz, sudahnya 'terlupa' (apa la yg aku ckp belit2 ni)
huhuu

noor said...

isya samalah besday hubby kita....
hepi besday to hubby isya

[-suziey-] said...

waa happy belted besday to hubbya isya..celebrate kat mane?

isya said...

noor ~ ah'ha sama.. beza pun setahun je, thank ye..


suziey ~ tq suziey, tak g mana pun, masing2 sibuk, mungkin celebrate sekali ngan iffah punya kot.

Related Posts with Thumbnails