Saturday, August 8, 2009

~ hilangkn STRESS di Bagan Lalang ~

keputusan last mnt membawa kami sekeluarga ke Bagan Lalang...yuhuhuhuu..thanks abg, gumbira sgt.. tp kami tak lama kat sana, 2 hari 1 mlm je.. ni pun aku apply leave thru phone je.. hahaha bole plak mcm tu


kami bertolak dlm pkl 2 ptg sbb ada kenduri, ohh ye kami pergi berempat je (aku,hubby,iffah, mak) bpk aku plak tak nak pegi sbb ada hal..

** dlm pkl 4 sampai terus check in kat Hotel Seri Malaysia, rehat2 jap, nak rs gak tilam ok ke tak kn, semua ok cuma 1 je ada nyamuk!
tgk muka iffah pun tahu dia happy kn!

** dlm 5.45 kami terjah kolam plak, ye la nak TRY, CUBA, TEST pelampung br iffah..hihi
tak ramai org pun kat kolam tu , ada 1 family lain je ..

1st time 'terapung' cenggitu.. suka bangat la iffah


** tak lama pastu kami pergi ke pantai plak, dekat je, ada la dlm 5 minit jln kaki dah sampai, wah.. view mmg cantik!!!!



halloo brooo! (cute je tgk iffah dlm gambar ni, siap angkat tangan plak tu..)

dlm iffah ni happy2, tiba plak ombak kecik dtg, uuuuwwwaa nangis plak bdk ni,
oohh.. takut ombak ye..


gambar pemandangan yg cantik, sempat la snap utk kenang2an



US (pipi aku tembam kn??? maknanya.....???? ;( )


belum siap lg, lain kali bole tido sini plak, mesti lg best tempat ni, bangun tido tgk bawah air laut!

** lepas solat maghrib, g mkn2 la kn, mcm mana la tak gemuksss, ingat mkn je...hehe


antara lauk santapan kami..huhu

** keesokan harinya, iffah ngan ayah mandi kolam lg, pkl 12 check out..

kami happy!!!!!




psstt.. lain kali nak g lg, tp lg bagus pergi tempat lain kn, mcm langkawi ke.. betul tak??? inysaallah..

14 comments:

Intan said...

Memang ilang "stress" kan kalo g cuti-cuti nie isya :) Seronok-seronok...he he he

Happy je tengok isya dan iffah :) I likeee sunset nyer view itew...

isya said...

Intan ~ ya ya, rs nak g holiday lg!!!

mmg happy! isya pun sama, suka view itu.. ;p biasa la pencinta alam.. hehe

mamaadam said...

uik iffah pelampung ben10 tu lawa la bulih pinjam tak hihi sonoknye iffah dapat jenjalannnn

isya said...

mamadam ~ bole2, abg adam bole guna,
hijau mmg warna peberet ibu - iffah

mrs e said...

naja pun penah g Bagan Lalang tuh..

best gak kan tempat dia..n stay kat hotel sri malaysia gak dulu.. :)

edrina said...

Isya - akak baru perasan akak tak der link blog awak, patut lah cam akak rasa tak pernah bagi komen kat blog isya huhu.. akak linkkan yek!

isya said...

mrs e ~ naja, mmg best isya 1st time ke sana,
yg penting, happy lorr.. terbang segala masalah skejap, kejap je..

hehe

isya said...

edrina ~ hehe.. ok.thanks!

iEfa said...

cuti b4 pose..menariks jugak.. =D

isya said...

iEfa ~ tu la yg isya pikir sebenarnya, bila dah posa, bye bye la..

[-suziey-] said...

syiok btol iffah ats pelampung ben10 itu..hehehe...berani eh dia ngn air laut..kalu aQeel dh menjerit dh..hahaa:p

isya said...

suziey ~ aik, aqeel takut air eekk..
ala..tak macho arr.. hehe

noor said...

wow bestnyer isya....

isya said...

noor ~ hehe.. mmgg best, tak cukup 2 hari je

Related Posts with Thumbnails