Monday, August 31, 2009

.: Kipas yg aku cari :.

semlm mmg dah plan nak shopping baju iffah, hubby suggest g ampang point, so kami ke sana, fuhhhhhh..ramai tul org, aku kat sana pun dlm 3-4 jam je, sbb nak berbuka kat umah..
dpt gak la baju iffah, yg paling aku suka kipas ni ha.. susah tul nak cr.. (merata cari, br sekrg jumpa @ pun mata aku yg pandang 'ke lain'??? sbb tu tak nmpak bendalah ni..hihi)
gabungan warna yg menarik...

lampu pun ikut berputar.. (mcm lampu lip lap tu..)




ni yg lama, letih pegang..

cuaca sekarang kn panas, lepas ni iffah tak la berpeluh lg, sbb leh letak kat stroller.. ;p

bila la nak g shopping lg, mls la plak nak cr baju iffah lg, bkn apa, rambang mata,lg 1 baju budak mak aii, kalah hg baju aku, hmmm.. takpe, minggu depan kena cari lg, cuba kat jusco lak..

psstt..aku nye baju last minute cr pun takpe, bagi 'can' kat anak dulu la kn..

7 comments:

mrs e said...

syok arr iffah ade kipas baru..

silap², ibu dia boleh tumpang sekaki..hihihi ;p

edrina said...

betul2 baju mak pak..last minit pun tak per hehe

DYLA said...

isya,
baju kat jj lawa2 smlm akak gi.dorang bwk kuar stok2 mmg byk giler. akak rembat lagi baju inas.huhuhu..

Intan said...

Kipas tu sebijik mcm arissa punya but...dah hancusss dia kerjakan :(
Mana tak nya, dia suke sgt tengok lampur yg lap-lip lap lip. Pas tu...tau2 ajelah apa nasib sang kipas itew...he he.

Faizah_Haris said...

cantekkkk laaaa..siap ada lampu lg tuu.....

noor said...

wah bestnyer iffah dpt kipas baru..cantik gitu sbb ada lampu lip lap hehehe

isya said...

mrs e ~ mmg bole je naja, sejuk gak la kalo kena..hihi

edrina ~ mmg last minit, anak punya pun tak abis shopping lg.. ;p

dyla ~ ye ke kak, boleh la ke sana, nasib baik la jj kat umah tu dekat je..


intan ~ warna hijau kuning cantik kn??
iffah pun sama gak intan, bole plak dia nak pegang2, kalo pegang je takpe, ni tak, sibuk nak tarik2!


FAizah ~ huhu, mmg cun, ada lampu lip lap lg, mak bdk yg lebih! ;p


noor ~ mmg cantik, nasib baik la murah je.. hehe

Related Posts with Thumbnails