Wednesday, September 9, 2009

.: Aku sudah , kamu ?? :.

sudah ke kamu menunaikan rukun islam ke-4??? aku sudah.. ;p alhamdulillah..

haritu masa shopping baju raya kat jj kepong, hubby ternampak kaunter zakat, alang2 dah ada depan mata.. apa lagi.. bt pe nak tunggu last minute kn??

kami punya..

tahun ni kali ke-2, hubby bayarkn utk aku ngan iffah.. hehe


ooh ya, dah prepare duit raya lum??? bab2 ni yg aku lemah ni.. huhu
duit takde tapiiiiiiiiiiiiii sampul duit raya manyakkkkkkk!


ada lebih dr 300 keping

aku mintak 10 bungkus je, sekali amik kau! perli ke??? thanks Mr Mani, dah bberapa tahun takya beli sampul duit raya... ;p

cantik gak design sampul duit raya 'public bank' ni.. tp kecik..


pstt.. aku bz, bz sgt! sape nak duit raya mai la ke rumah ye, tp tunggu seminggu lepas raya sbb tahun ni turn kg hubby, penang!


9 comments:

[-suziey-] said...

erkk blom lagi la..slalu hubby byr kt tepeng.ekek:p

mrs e said...

wowwww..

banyaknyer sampul raya tu isya.. naja kat sini da tukar wit raya, tp sampul raya sekeping pun x dpt. hampeh jek

bile tanye kat kaunter, mesti cakap xde, xde ataupun dah habis. sabau je la..

DYLA said...

akak pun dah!

eh lawa la sampul tu. byknya isya dpt

isya said...

suziey ~ owh.. bayar bila balik kg eekk..

mrs e ~ ni pun masih 'panas' lagi masa isya terima..bank tu pun lambat dpt sampul duit raya ni.. habis, kena beli ke la ni naja?? ;p

dyla ~ tahun ni lawa la juga sampul duit raya, tahun lepas kaler apa ekk, lupa plak, tu la kak mcm perli je org bank tu, mana taknya, dah hari2 isya tanya dr minggu lepas..!

mariaariffbaby said...

hubby kita pun dah bayarkan..

dia kata malas nak tunggu last minit..

banyak sampul..
kita baru dapat 50 pcs..
but duit baru nak tukar ari ni..

btw, salam perkenalan dari saya yer
:)

unique1012 said...

kita pun dah!! hubby yg bayar :)) byknya sampul raya!! blehla bagi skit, hehehe..

isya said...

mariaariffbaby ~ sampul isya dah ada, tp duit next week br nak tukar, tak tahu ada ke tak next week,
salam perkenalan gak...

unique ~ boleh nabila, tp mahal plak ongkos nak kirim..hihi

noor said...

isya noor lom ada sampul lg huuhuuhu

isya said...

noor ~ nak ke?? ada ni manyak!!!!

Related Posts with Thumbnails