Friday, September 4, 2009

.: Memori 14 Ramadhan :.

penghisap puting no 1
(sila salahkn mak pak aku, diorng nak bg iffah 'senyap' kena sumbat ngan puting!)


harini 14 ramadhan, mmg terasa cepat betul masa berlalu... tarikh yg mmg senang bg aku nak ingat sbb pada tarikh ni la tahun lepas iffah lahir, (14 ramadhan = 14 sept ;p cun tak? )

oohh ya, masih aku ingat lg rs sakit nak melahirkn iffah.. (fobia ke?? ;p ) tp alhamdulillah, sakit bersalin tu tak lama.. Allah permudahkn semuanya..syukur Alhamdulillah!

ada masa aku citer sikit masa kelahiran iffah wokeh.. harini aku mcm nak nangis je, korang bayangkn, gaji staff belum habis kira lg, bkn 1 branch je ada 10 branch,teruk kn???! (ooppss, bkn salah aku eekk, kesian ngan staff melayu tau diorng pun nak beli baju raya gak.. ;( )

aku selit gambar iffah kay.. layannnnnnnnn

apa yg dia suka sgt tu????

senyuman iffah ni sebiji ngan senyuman ayah dia.. huhu ;p

posing mautttt! cit!

ayu la tu.. aiyak!

pstt.. mlm ni aku kena siap kn kira gaji staff, kalo tak esok naik bernanah telinga aku nak jwp phone! " bila gaji? "

5 comments:

Precious said...

Iiiihhhh ... kiutnyer! Macam dolphin!! Cumil!!

edrina said...

Oh minggu depan birthday iffah! Nanti isya kasik address to email akak.. akak nak pos hadiah utk iffah :-)

unique1012 said...

oo lahir time ramadhan ye iffah ni, comel tul dia senyum tu :D

[-suziey-] said...

hahhaaa..ala besela org dulu2..seb bek kita berkeras xnak bg puting..hehhe
waa kitanya iffah dh setahun la ikt kaledar islam.

isya said...

Precious ~ dolphin?? apa2 pun thanks singgah sini..

edrina ~ ye kak, bt susah2 je akak ni.. nanti isya email k.. ;p


unique1012 ~ ah' ha, iffah lahir ms bulan ramadhan, senyuman tu ikut ayah dia hehe..

suziey ~ huhu, tu la suziey, kadang2 isya sorokkn puting iffah tu.. geram! kalo tak nyot nyot je mulut dia tu..

Related Posts with Thumbnails