Thursday, October 8, 2009

.: ada apa ngan angka 25 ???? :.

oohh.. harini hari apa ekkkk?? ;p
08 Oktober (org cina kata nombor 8 tu ada 'ong' hihi ) hmmm.. harini usia aku dah 25 tahun.. (tua ke??) alhamdulillah..suka ngan kehidupan aku sekrg.. anak ngan hubby disisi...walaupun dah bertambah bz, mcm tak cukup masa je nak bt tu, bt ni.. tapi aku tetap bersyukur, hubby seorng yg memahami..

banyak cerita nak update.. tp bz la..

psttt.. boleh plak pagi td hubby tanya, tak beli kek ke??? aduhaiii... kena beli kek sendiri utk aku ke??? hahahaha..


6 comments:

mrs e said...

happy birthday isya..

25? isyyy...muda lagi tu..
;)


p/s : semoga panjang umur, murah rezeki, berbahagia selalu..

[-suziey-] said...

happy besday isya..muda lagi..huhu..jeles..smga panjang umur murah rezeki

edrina said...

Happy belated bday isya!! kat fb dah wish ni wish kat blog la pulak ekekeke

isya said...

mrs e & suziey ~ thanks, mana ada muda.. tua dah.. hehe

edrina ~ tu la kak, isya dah check.. thanks kak..

Intan said...

Adeiii lambat tul intan nak wish. Sorry byk2 ye coz tak dan je nak ngadap laptop di mlm hari...hu hu.

Intan nak ucapkan Happy Belated 25th Birthday to Isya!

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Related Posts with Thumbnails