Wednesday, October 7, 2009

.: alahai anakku.. :.

semlm ms kat opis , mak aku telefon bg tahu tiba2 plak bdn iffah panas.. terus rs nak balik je.. tp banyak keje so berdoa je la biar la kebah la demam iffah tu.. mmg iffah kerap demam panas tp sekejap je la..

bila aku sampai umah je iffah dah tido, terus pegang bdn dia.. huh! mmg panas!
mcm tahu2 je ibu dia dah balik, terus merengek.. tp nasib baik la dia still aktif walaupun demam2 tu! bole lg nak gelak2 dan bergurau senda! ;p meh layan gambar buchuk aku ni time dia tak sihat semlm ye..






nampak tak apa yg aku nampak????? tu dia.. gigi taring ifffah sebelah kiri dah tumbuh!
susah tul nak amik gambar cik gg .. hehe

alhamdulillah.. pagi td bdn iffah dah tak panas.. risau tul aku semlm..

pstt.. aku plak yg selsema.. harap tak berjangkit kat iffah la.. hish..

2 comments:

[-suziey-] said...

ala siannya nya iffah..get well soon yek..seb bek iffah ok pakai cool fever..kalu aQeel dh rentap dh tu..

isya said...

suziey ~ iffah ni kalo dah pakai cool fever ni mmg dia tak usik, kalo kite cabut pun, dia suruh pasang balik.. ;p

Related Posts with Thumbnails