Friday, October 2, 2009

.: Basikal Ijo = sukanya dia.. :.

kat penang haritu, ms aku beli lonsyen iffah kat farmasi ternampak plak sebelah tu kedai basikal, g la tgk2 sbb ada jual basikal utk budak, cadangannya nak cuci mata je la, tp dah cuba try test semua 'ter'bekenan la plak.. terus sambar 1, hubby kata kaler hijau tu cun! (sentiasa nak hijau! ;p)

ni la rupa basikal iffah.. plastik takmo buka lagi tu..

kat umah MIL ni bole la nak round2 naik basikal kan, bak kata mak aku kat sana siap bole main bola lagi huhu~

iffah mmg seronok la, kadang2 bukan dia yg naik basikal tu, ditolaknya basikal tu ke sana sini, nak kayuh sendiri tak tahu lagi kn.. ;)

sambil tgk ayah cuci kete..

aku sengaja amik gambar ayam, pokok kelapa, br la ada suasana kg ye tak.. nampak je mcm sejuk bila tgk gambar ni (eeh, tp masa ni dah petang la..) tp tak tak tahu kat sana kami rs bahang ya amat..


meh kita layan iffah mengoyangkn badan sambil duk atas basikal.. sape yg ajar tu sayang??? ;p



video
lalalalala~~~~~~

psst.. sejak balik penang, iffah semakin cerdik! ye ke??? ;p

6 comments:

ibu_arifa said...

salam akak, saya sdg survay basikal utk anak saja jugak..
nak tahu berapa harga basikal iffah ni? penang, beli kat kedai area mana?

isya said...

ibu arifa ~ salam.. murah je basikal ni, tak silap RM80 kot, ni pun dpt murah, beli kat area kepala batas.. jauh ke?? ;p

Intan said...

Amboi seronok nyer iffah dlm video tu...nie mesti happy sgt kan sayang dapat beskal baru tu :)

Cantek lah beskal tu, arissa nak main sama boleh ke sayang...he he.

isya said...

intan ~ bole je auntie, meh la dtg umah kite arissa..

iffah

iEfa said...

hamboii tknk bukak plastik gitu :p

nwey smue ank kite akan cerdik from time to time..ykin jek ngan or doter ;-)

isya said...

iefa ~ betul tu!!! ;p

Related Posts with Thumbnails