Monday, October 19, 2009

.: bosan di rumah :.

hari ahad duk umah je, mls plak rasanya nak ber'window' shopping ni.. (tgh sengkek ni!) tu la.. ada org offer nak ke bagan lalang mentah2 tolak ye, sekrg padan muka kat diri sendiri ;p

alhamdulillah.. 80% iffah dah sembuh, cuma kdg2 ada cirit birit sikit, mlm pun dah tak merengek lagi.. "aman je semlm tido" kata hubby hehe..
cuma mkn je kadang2 nak , kadang2 tak nk, ish apa lg yg patut aku cuba bg ni supaya iffah berselera mkn mcm dulu???

iffah sejak sakit haritu mmg duk umah je, kira seminggu gak la mak aku 'kurung' dia,
sekrng ni dia mmg pandai 'mmberontak', 1 hari tak keluar bw dia jln2 mula la..
kalau dia dah mula tarik tgn aku, tunjuk kat luar je maksudnya nak jalan2 la tu..

smlm lg la, tgh syok2 diulit mimpi, ;p
iffah naik atas katil, tarik2 tgn aku, ms tu aku tgh mamai lg, bila aku tak layan dia boleh merengek, siap pukul muka aku lg!
ooit, sape ajar tu?? terpaksa la layan iffah ni.. tp aku tak bw g tmn, naik basikal, pusing2 kat depan umah je.. dasar malas! ;p
ni la muka budak yg ke'boring'an di rumah..hehe




psstt.. mcm iklan diapers je.. huhu

3 comments:

Intan said...

Alaaa monyok sgt tu muke sayang...nape nie, ibu malas bawak jalan2 ye.

Takpe2 hari nie cube lagi kay iffah...pap pap muke ibu tu sikit...wakaka...jgn mare isya!

P/s: Isya jom join my giveaway "Cute Baby in Costume Contest"!

mamaadam said...

yang nak gi bagan lalang tu iffah ke ibu iffah hehe

isya said...

Intan ~ haep, mana leh gitu ;p

tgh mencari costume yg sesuai..hehe

mamaadam ~ ibu sebenarnya..haha

Related Posts with Thumbnails