Monday, November 9, 2009

.: hujung minggu yg Boring! :.


hubby bila kampung! aku mula la mati akal duk umah bila hubby takde, takleh nak jalan2.. huhu

sebenarnya bila aku dpt tahu yg hubby nak balik kampung, aku dah plan yg aku tak nak g kerja hari sabtu, tp aku akan dtg keje hari ahad, knp mcm tu??? sbb takde transport, hari ahad kn bpk aku cuti, jd boleh la hantar aku sekejap kn.. ;p


hari sabtu aku duk umah je, melayan 'kenakalan' iffah.. mmg happy kan bila dpt 'bersama' ngan anak . perasaan tu mmg susah nak digambarkn mcm mana.. iffah bila aku ada kat umah biasala, manja dia lebih banyak ok, dia akan jd 'ekor' aku , mengikut la aku ke mana aku pergi..


ahad, mcm yg aku dah rancang, kena la g kerja kan, ms nak g kerja tu mcm biasala syg2 + kiss2 iffah, iffah ingat aku nak g kerja kot sbb dia menangis nak ikut! mak aku yg kesian tgk iffah menangis tu ikut la hantar aku ke opis, bkn dekat tau, jinjang ke bandar baru ampang.. sempat tido apa kalo kat dlm kete tu ;p kadang2 je iffah akan mcm tu, biasanya dia tak heran pun kalo aku ngan ayah dia nak g kerja, tp bila time cengeng dia datang... kena main ba ba cak dulu kat pintu lif rumah baru leh nampak dia gelak2, senyum2.. ahhhh, rindunya!

buah hati pengarang jantung aku!hehe



oohh ya, harini hubby balik KL, yezzzzaaaaa!!!!!!!



ayah, minggu depan kiter qada' soping2 ehhh.. ;p (sambil kenyit2 mata2 nih!)



pstt..rindu anak ku! rindu ayahnya juga!!!!! ;p



2 comments:

mamaadam said...

bulatnye mata iffah...
p/s: Isya nape ek dkt link blog isya kan masih lagi post yang lama tau..yang pasal rambut iffah tu..so tu yang tak perasan..tgk mcm tak update dah berminggu dah..pastu aritu saje klik upanya ada update.. arini pun sama kat link blog tu masih yang lama lagi nape ek

isya said...

mamaadam ~ ooo, finee kena delete dulu link isya pastu add balik, sbb ada error la.. hehe

Related Posts with Thumbnails